• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6046

Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby)

Висота220 см
Ширина55 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Виступ турніка вперед75 см
Допустимі навантаження на спортуголок80 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару20 кг
Гарантія12 місяців
КолірРожевий
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby) допоможе юній леді здійснити її мрію про красиву фігуру і королівську осанку. Цей яскравий, компактний і багатофункціональний сучасний тренажер допоможе зміцнити усі групи м'язів і виробити координацію рухів, подарує безліч ідей для спортивних ігор і відмінний настрій. Завдяки додатковому упору, яким обладнаний турнік цієї моделі, займатися на нім зможуть і діти, і їх батьки.
А яскравий дизайн, витонченість форм і компактність, зроблять його стильною прикрасою кімнати дівчинки-підлітка.
Вікова категорія
Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby) призначений для зайняття і тренувань підлітків, проте тренуватися на нім можуть і дорослі, і діти віком від 2-х років.
Відповідність Госту
Виріб розроблений і виконаний провідними фахівцями "SportBaby" на власному виробництві компанії відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту .
Teenager - 2-220(barby) успішно пройшов усі необхідні перевірки якості і відповідає високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby) розрахований на навантаження до 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений виключно з натурального дерева твердих порід, вирощеного в екологічно чистих областях України, що гарантує його надійність і високу якість.
Бічні стійки Teenager - 2-220(barby) виконані з сосни, а перекладини - з масиву буку - ретельно висушеного, обробленого і відшліфованого на власному сучасному устаткуванні компанії "SportBaby".
Для захисту деревини від вологи і руйнувань, спортивний куточок Teenager - 2-220(barby) покритий яскравою сертифікованою фарбою без запаху, яка надовго надає виробу яскравому барвистому вигляду.
Транспортування
Спортивний куточок Teenager - 2-220(barby) складається з двох частин, кожна завдовжки 110 см Загальна вага товару - 20 кг Це значно полегшує самостійне транспортування виробу.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари