• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25234

Що розвиває іграшка-сортер "М'ячик"(25234)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитячий сортер - це цікава і необхідна іграшка для вашого малюка. Сортер - це той вид розваги, який зможе одночасно розвивати і розважати вашу дитину. Така іграшка зможе надовго його зайняти, поки ви займатиметеся іншими важливими справами.

Особливості іграшки :

  • М'ячик-сортер складається з яскравої кулі з шістьма отворами і шести фігур різної форми. Усі фігури зроблені у вигляді об'ємних геометричних форм.
  • Сам м'ячик і усі фігурки виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Ви можете бути упевнені у безпеці іграшки і спокійно віддавати її малюкові.
  • На усіх фігурках зображені об'ємні цифри, що дозволить вашій дитині не просто грати кольоровими елементами, але і паралельно вже запам'ятовувати цифри і вчитися рахувати.
  • Різноманітність отворів і фігурок, в першу чергу, сприяє розвитку логічного мислення. Щоб малюк вчився розрізняти фігури і форми в самому ранньому віці, ви просто зобов'язані купити сортер для нього.
  • Яскраві кольори допоможуть вашій дитині розвивати зорові навички, а велику кількість деталей - дрібну моторику рук.

М'ячик-сортер ваш крихітка використовуватиме як брязкальце. Йому дуже сподобається котити м'яч з елементами усередині, які видаватимуть звуки, що шарудять, при русі по поверхні.

Дитячий сортер стане вашим незамінним помічником у вихованні і розвитку дитини. Яскраві кольори, незвичайні фігури, цікаві звуки - це усе те, що необхідно вашому малюкові для захоплюючої і розвиваючої гри.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари