• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1693.02.11

Спінінг Drive DRVC - 762MH 2.29m 9-28g Mod.Fast(1693.02.11)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

У зв'язку з тим, що лов з мультиплікатором набирає все більшу популярність серед наших рибалк, ми прийняли рішення про випуск професійної лінійки кастинговых вудилищ. Типаж цих вудилищ можна охарактеризувати популярним словом "басовик". Короткі, дзвінкі, "злі" - ідеально підходять для сучасного вигляду лову. Нам вдалося знайти баланс, при якому вудилище не втрачає комфортних кастинговых властивостей, - бланк відмінно відпрацьовує на занедбаності, але при цьому зберігається достатня жорсткість бланка для рывковых проводок. При цьому комель вудилища посилений спеціальною перехресною графітовою обмоткою X - wrap. Лінійка Drive дозволяє підібрати вудилище практично під будь-яку техніку лову з мультиплікатором.

DRV - 662L 3-12g - модний нині BFS бассового стилю. У наших умовах - в першу чергу окунь на великій воді. Цю модель можна вважати універсалом джиг/твичинг. Чудово підходить для твичинга воблеров минноу 7-8см розміром і для лову легким джигом. Прекрасно відпрацьовує на виведенні великого окуня.

DRV - 642ML 5-14g -В першу чергу джиговая модель. Більше виражений кінцевий лад. Легкий і середній джиг. У меншій мірі воблеры. Велика вода - човен, а також береговий лов на невеликих річках.

DRV - 662M 7-21g -Универсал в класі "дорослий" джиг/твичинг. Можна рекомендувати, як універсальне човнове вудилище для лову на великих річках і водосховищах. Твичинг щучьих минноу 9-10см, поверхневі приманки. Достатній запас потужності для лову великої риби.

DRV - 682MH 9-28g - В першу чергу ця модель підходить для твичинга великими воблерами минноу(10-14см). Крім того, для важкого джига на великій воді.

DRV - 702H 15-45g - super heavy duty. Свимбейты, дрібні джерк-бейты. Великі глибоководні кренки. Лов великої щуки в густих заростях. Надважкий джиг.

Характеристики
Тип: Спінінг
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь