• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код:

Двосекційна тарілка з кришкою, утримувачем і ложкою, 4мес(5312)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Двосекційна тарілка для мікрохвильової печі зроблена з удароміцного поліпропілену і розроблена так, щоб мамі було зручно тримати її як правою, так і лівою рукою. Ергономічний дизайн тарілки дозволяє зафіксувати її в потрібному положенні, помістивши великий палець в м'яке поглиблення. Тарілку можна зафіксувати в найбільш зручному положенні і не хвилюватися про те, що вона перекинеться. Поклавши тарілку із закритою кришкою в ​​мікрохвильову піч, паровий клапан автоматично забезпечить безпечне розігрівання їжі. Ця конструкція дозволяє уникнути бризок на стінках мікрохвильової печі, а також без зусиль дозволяє донести тарілку від холодильника до мікрохвильової печі.

Виріб безпечно мити в посудомийній машині. Тарілка підходить тільки для сухих каш і дитячого харчування. Тарілка і кришка не призначені для рідини. Окрім тарілки, в комплект входить спеціально розробки ложка з довгою ручкою; така ручка полегшує процес годування як мамі, так і дитині. Зручна основа ложки забезпечує гладке ковзання по поверхні будь-якої тарілки. На відміну від коротших дитячих ложечок, конструкція цієї довгої ручки дозволяє зачерпувати їжу з дна високих місткостей і при цьому не забруднюється.

Інструкція по використанню в мікрохвильовій печі: помістіть тарілку з щільно закритою кришкою в ​​мікрохвильову піч і встановіть режим, необхідний для приготування їжі. Після розігрівання завадите їжу так, щоб вона відстала від стінок посуду і перемістилася в центр. Перед поданням, слід завжди перевіряти температуру їжі.

Відхід: Виріб необхідно вимити перед першим використанням. Його можна безпечно мити в посудомийній машині на верхній полиці. Виріб мити в теплій воді з м'яким, рідким милом, а потім ретельно промивати чистою водою.

Увага: Дотримуйтеся наступних інструкцій по приготуванню їжі в мікрохвильовій печі. Класти їжу в мікрохвильову піч треба тільки для підігрівання. Завжди перевіряйте температуру їжі перед годуванням. Будьте обережні коли знімаєте кришку, оскільки пара може обпалити малюка. Ніколи не залишайте дитину без нагляду під час використання їм того або іншого дитячого виробу. Виріб виготовлений з безпечних, довговічних, нетоксичних матеріалів.Сертифіковано в Україні.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари