• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 624263

Чай квітковий асорті в пакетиках 4 види * 6шт * 1.5г(4820097815662)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Lovare. Чай Lovare квітковий асорті в пакетиках 4 види * 6шт * 1.5г

Lovare- це чай для справжніх поціновувачів якісного чаю. Асорті з сумішей чаю "Lovare" "Дикі ягоди", "Альпійський луг". "Світанок Княжни", "Королівський десерт".

Асорті "Lovare" з 4 сумішей на основі трав'яного і квіткового чаю - оригінальний подарунок усім поціновувачам і любителям якісного чаю - ексклюзивний пакетований чай в індивідуальних конвертах. У кожній пачці Асорті 4 види чаю по 6 конвертів.

Дикі ягоди:

Чай квітковий Каркаде дрібний з ягодами і ароматом лісових ягід. Склад: пелюстки суданської троянди Каркаде, подрібнені ягоди(30%) ароматизатор Лісові ягоди.

Альпійський Луг:

Бленд чаю трав'яного, квіткового, ягідного і зеленого байхового дрібного. Состав:лимонная трава(28%), квіти ромашки(25%), чай зелений байховий дрібний(20%), подрібнені плоди шипшини(14%), листя м'яти перцевої(12%), пелюстки квітів(1 %)

Світанок Княжни :

Бленд чаю чорного і зеленого байхового дрібного з травами і ароматом персика. Состав:чай чорний кенійський байховий дрібний, чай зелений байховий дрібний Улун(10%), чебрець(3%), подрібнене листя м'яти(3%), ароматизатор Персик.

Королівський десерт

Чай квітковий каркаде, дрібний з фруктами, ягодами, пелюстками квітів з ароматом вишні і смородини. Склад: пелюстки суданської троянди Каркаде, шипшина, вишня, і полуниця(25%), ананас і цедра апельсина(1.5%), пелюстки квітів троянди і календули(0.5%), натуральний ароматизатор Вишня і Смородина.

Вес: 36 г(24 пакетики по 1.5 г в індивідуальному конверті)

Характеристики
Вид: асорті
Вага: 4 види*6шт*1,5г

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари