• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 230186

Самокат Sport Air Cross Disk 230, black-red(6956016000777)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Blade Sport City Brake Air - надійний внедорожный самокат для катання по дачі, лісу і міським джунглям. Самокат з алюмінієвого сплаву з посиленим профілем деки має підвищену надійність і витримує навантаження до 130 кг Він підійде як дорослим, так і дітям від 8-9 років. Предумотрено проміжних положення керма для зростання від 120 до 190 см Продумана конструкція у поєднанні з якісним складанням робить самокат максимально тихим і таким, що не деренчить.


ВНЕДОРОЖНЫЕ КОЛЕСА
На Air Cross встановлені надувні гумові колеса 230мм з міцними дисками. Тиск в шинах до 4.5 Bar ефективно компенсує вібрації, що робить їзду комфортною і відносно швидкою. На надувних колесах у поєднанні з оптимальним кліренсом комфортно кататися по розбитому асфальту, брущатці в центрі міста, путівцю в лісі і на заміській дачі.

ДИСКОВЕ ГАЛЬМО
На Blade Air Cross Disk окрім стандартного заднього гальма додатково встановлено ручне гальмо. За допомогою дискового механізму на задньому колесі можна частково або повністю зупинитися. Сила гальмування залежить від сили натиснення на ручне гальмо. Гальмування можна комбінувати відразу двома системами. Таке рішення припаде до смаку дорослим людям. Ручка гальма розташована на кермі, а дріт акуратно схований в рульовій колонці і платформі.

БЕЗ ЛЮФТІВ
На Блэйд Эйр Крос встановлена нова система складання, яка виключає деренчання і гуркіт. Самокат складається не біля основи платформи, де неможливо було уникнути проміжків, а в нижній частині рульової стійки. Це рішення виключило люфти, зробило конструкцію надійнішою і збільшило максимальне навантаження до 130 кг Самокат фіксується в складеному стані і його зручно переносити.

УПАКОВАНИЙ ПО ПОВНІЙ
На кермі встановлені дзвінок і зручні анатомічні ручки AntiShock. Вони приємні на дотик і не прослизають. Спереду на складаний самокат встановлена центральна підставка для швидкої парковки. Досить легким рухом ноги висунути стійку і залишити самокат в зручному місці. Завдяки широкому підйому рами мінімізовано попадання бризок на ноги.


КласДля початківців і просунутих райдеров
Максимальна вага користувача 130 кг
Матеріал рами Алюмінієвий сплав
Довжина деки38 см
Висота кермаРегульована 87 - 106 см
Ширина керма 47,5 см
ГальмоДискове гальмо
КолесаГума; Переднє колесо 230 мм; Заднє колесо 230 мм
ПідшипникиABEC 7
Вес самоката5.2 кг
Гарантія6 місяців

  • Рекомендуємо
Характеристики

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари