• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25 245

Іграшки для басейну 15 елементів(0182933)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Діти сприймають воду і водні процедури по-різному: одні в захваті від води, інші починають капризувати. Але як тільки з'являються іграшки, дітки забувають про все. Незалежно від того, як ваша дитина сприймає купання, цей процес треба робити ще більше захоплюючим. Подарунковий набір для води є безліччю можливостей для розваг у воді і біля води.

Особливості іграшок :

  • Подарунковий набір для води складається з іграшок, якими дитина і у ванні, і у басейні і на пляжі. Всього він включає 15 елементів, серед яких книжка-розбризкувач, іграшки-бризкалки і набір чашок-форм.
  • Усі елементи набору відрізняються по формах, кольорах і призначенні, тим самим забезпечуючи малюкові повний спектр розваг. Разом з розвагами дитина розвиває своє зорове сприйняття, логічне мислення і моторику.
  • Іграшки для пляжу дуже важливі і для дитини, і для батьків. Вони представлені різними формами, використовуючи які малюк зможе створювати фігури з піску. І доки дитина зайнята новим захопленням, батьки можуть трохи відпочити.
  • Для дітей дуже важливі іграшки для басейну, використовуючи які вони грають з іншими дітьми, розвиваючи свої комунікативні навички. Улюбленими елементами цього набору для дитини стануть розбризкувачі.
  • Усі деталі виготовлені з екологічно чистих матеріалів і є абсолютно безпечними для здоров'я вашого малюка.
  • Іграшки для пляжу ви можете використати і в подорожах, і в домашньому басейні, і у ванні. Дитині завжди будуть цікаві яскраві кольори і розваги.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари