• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 044029

Стільчик Rita(044029)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Малюк, що досліджує світ з дитячою цікавістю, - це один з найпрекрасніших видів, які можна побачити. Щоб дізнаватися щось нове і викликати цю унікальну посмішку, дитина повинна розвиватися в темпі, визначуваному його власними годинами. Це стало можливим завдяки кріслу Rita, повністю заснованому на природних рухах дитини.

Завдяки механіці, що регулює тільки спонтанні рухи дитини, Ріта захищає дитину від занадто великої кількості подразників. Таким чином, малюк розвивається в гармонії з собою, з кожним днем відкриваючи для себе все більше і більше.

Ідеальний профіль і регульована глибина шезлонга гарантують здорове і ергономічне положення спини і шиї дитини. Це знижує навантаження, яка може пошкодити хребет, що формується.

Ріта дає можливість зручного двоступінчатого ​​регулювання спинки залежно від того, що дитині треба в даний момент. У першій позиції дитина може спати і спокійно відпочивати, а друга позиція ідеальна для ігор і повсякденної участі в сімейному житті.

У комплект входить вставка, призначена для найменших, яка дозволяє їм краще сидіти на сидінні. Устілка виготовлена ​​з 75% бавовни, що робить її повністю зручною і безпечною для чутливої шкіри дитини.

Основа виготовлена з лакованої комбінації деревини буку і тополі . Це не лише забезпечує неймовірну довговічність, але і робить крісло безпечним для підлог і не залишає на них слідів.

Стабілізацію малюка забезпечують 3-точкові ремені безпеки з можливістю регулювання, завдяки яким дитина не ризикує випасти з шезлонга. На лямках зручні липучки.

Приглушені кольори крісла Rita не відволікають дитину і дозволяють йому робити те, що він хоче. Універсальний скандинавський стиль підходить для будь-якого інтер'єру.

Оббивку дуже легко чистити - зазвичай досить простого протирання вологою тканиною. Меланжеву тканину оббивки також можна стирати вручну при температурі до 30 градусів.

Rita відразу готова до використання - ніяких додаткових компонентів і інструментів не вимагається .

Унікальна система складання дозволяє швидко підготувати гойдалку до транспортування. Цьому сприяє спеціальне транспортне положення спинки і ремені, що утримують основа в правильному положенні.

  • Ручне похитування - природний розвиток дитини
  • Регулювання спинки
  • Якісна деревина - поєднання буку і тополі.
  • Вкладиш для найменших - 75% бавовна, можна стирати.
  • Скандинавський дизайн
  • Шезлонг готовий до використання відразу після купівлі

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари