• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 18200

Аспіратор електронний назальний EcoBreath PRO(18200)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

З появою маленького центру всесвітом, у молодих батьків обов'язково повинен з'явитися електронний аспіратор Arhimed EcoBreath PRO. Це швидке і професійне очищення найменших і ніжних носиків. Соплеотсос Архімед Екобриз ПРО працює тихо, не лякаючи дитину, а три режими роботи дозволять побороти закладеність носика будь-якої складності. 100% гігієнічний і безпечний в застосуванні, легко чиститися і завдяки змінним насадкам з м'якого силікону не травмує слизову оболонку вашого скарбу.

Інноваційний спосіб очищення носа- електронний назальний аспіратор ArhiMED EcoBreath PRO

Безпрецедентна якість новинки ArhiMED EcoBreath PRO, забезпечує електронному соплеотсосу високу популярність серед батьків. Скільки нервів і безсонних ночей проводиться в спробі якісно очистити носик у карапуза, що простигнув? Адже чим частіше під час застуди очищати носик від сопель, тим швидше крихітка піде на поправку.

EcoBreath PRO - Купівля №1 для батьків!

Електронний аспіратор ArhiMED EcoBreath PRO швидко і ефективно допоможе малюкові дихати вільно, а батькам спати спокійно. Для очищення носика, Архімед Екобриз ПРО - безпечніший і ефективніший спосіб, який не лякає малюка і мінімізує його опір процедурі.

У багатьох батьків в арсеналі, після народження дитини, з'являється аспіратор груша. Її ще рекомендують купувати в пологовий будинок, для очищення слизу у новонародженого. Але груша не впорається з глибшими або густішими соплями, їй можна очищати, тільки рідкі виділення, які видно. Якщо малюк простигнув і з'явилися соплі, найефективнішим і комфортнішим для дитини варіантом очищення носика буде електронний соплеотсос Архімед Екобриз ПРО. Його регульована потужність дозволить акуратно і без зусиль за декілька хвилин ідеально вичистити найніжніший носик.

Що робить новинку ArhiMED EcoBreath PRO топовою?

  • Новий поліпшений дизайн, робить ArhiMED EcoBreath PRO компактнішим. Його зручно буде узяти в поїздку і на відпочинок. Гладкий і міцний пластик, робить аспіратор стійкішим, якщо ви або дитина впустите його.
  • У комплект входять 3 насадки, для можливості очищати соплі на різній глибині і різній складності.
  • Потужніший компресор чим у попередників, з трьома режимами всмоктування. Різні режими для якіснішого позбавлення від глибоко розташованих і густих сопель.
  • Гігієнічний і безпечний у використанні. Ви не заковтуватимете мікроби, як при використанні механічного соплеотсоса, усі частини легко помити і обробити. Не треба нічого докупати(як додаткові фільтри або насадки), все що вам знадобитися на увесь час використання Архімед Екобриз ПРО вже в комплекті.
  • Дуже тихий, на відміну від аналогічних аспіраторів. За рахунок потовщеного шару корпусу електронний назальний соплеотсос Архімед Екобриз ПРО дзижчить і вібрує зовсім трохи, да і то в режимі максимальної потужності.
  • Зручна сенсорна кнопка Архімед Екобриз ПРО підсвічує блакитним кольором. Щоб ви не втратили її із виду при поганому освітленні, якщо чистите носик вночі.
  • Зарядка у Архімед Екобриз ПРО акумуляторна, від мережі. Можна не турбується об наявність батарей. Якщо раптом втратите дріт, підійде будь-який дріт мікро usb, таким користуються для зарядки телефону андроид.
  • В середньому інші моделі електронних назальних аспіраторів пропонують гарантію до напівроку. Але саме у аспіратора Архімед Екобриз ПРО гарантія - 12 місяців.
  • Неймовірно доступна ціна за неперевершено високу якість електронного соплеотсоса.

Замислюєтеся над купівлею? Не баріться і купуйте прямо зараз ArhiMED EcoBreath PRO, у нас в інтернет-магазині "Babymedical", за найдоступнішою ціною в Україні. Осінь, зима і весна - сезон простудних захворювань і, на жаль, на сто відсотків захистити дитину від можливості появи сопель нереально. Але можна швидко з ними справлятися за допомогою електронного назального соплеотсоса ArhiMED EcoBreath PRO.

Корисна порада для молодих мам: Для того, щоб дитина спокійно переносила чищення носика, перш ніж використати ArhiMED EcoBreath PRO, малюка потрібно з ним познайомити. Невелика гра з аспіратором, можливість розглянути його гарненько, поторкати і навіть облизати, дає дитині необхідне відчуття безпеки. Після того, як він вивчив Архімед Екобриз ПРО, малюк не боятиметься процедури очищення носика.
Виробник

Arhimed

Країна виробник

Польща

Тип

Електронний

Вік

З народження

Комплектація

Аспіратор;
3 назальних насадки;
USB кабель;
Інструкція;
Коробка.

Особливості

М'які силіконові насадки;
Повний комплект, не вимагає додаткової купівлі аксесуарів;
Сенсорна кнопка.

Колір

Білий

Гарантія

12 міс.

Характеристики
потужність: 110кПа
Країна виробник: Польща
Комплектація: 3 назальні насадки, USB кабель, Аспіратор, Гарантійний талон, Інструкція
Особливості, примітки: 3 режими роботи, Гнучкий наконечник, М'які силіконові насадки, Насадки різних розмірів
Тип: електричний аспіратор
Гарантія: 12 міс.
Матеріал: Медичний силікон, Пластик
Вік: 0 місяців (від народження)

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари