Інформація
Яблука багаті природними цукрами, органічними кислотами, вітамінами та мікроелементами. Залізо у поєднанні з вітаміном С добре всмоктується у кишечнику, сприяючи профілактиці анемії. Пектини та органічні кислоти м'яко стимулюють діяльність кишечника. Калій та магній зміцнюють серцево-судинну систему.
Груша цінне джерело органічних кислот та харчових волокон. Груша містить вітаміни С, Р та каротин. Крім таких мікроелементів, як кальцій, фосфор, калій, груша особливо багата на цинк. Високий вміст фолієвої кислоти покращує кровотворення. Калій, вітаміни групи В і каротин, що містяться в бананах, оберігають від хвороб серця та судин. Вітамін С, якого досить багато в бананах, має антиоксидантну дію.
Банан сприятливо впливає на органи шлунково-кишкового тракту, діючи як м'яке проносне. Додавання печива робить пюре більш ситним та поживним.
Енергетична цінність – 340 кДж (80 ккал).
Поживна цінність: білки – 1.0 г, жири – 1.0 г (в т.ч. насичені жирні кислоти – 0.39 г), вуглеводи – 16.0 г (в т.ч. цукру 12.5 г), клітковина (харчові волокна) – 2.0 г, калій – 169.8 мг, сіль – 0.08 г.
Рекомендації щодо застосування: вживати дітям з 6 місяців, починаючи з 0,5 чайної ложки на день, поступово збільшуючи порцію. Перед вживанням збовтати. Вживати безпосередньо після відкриття. Захищати від потрапляння сонячних променів.
Зберігати при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Вилучений із банки вміст зберігати в холодильнику не більше доби при температурі від 0°C до 6°C.
Попередження: безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед введенням прикорму необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром. При введенні прикорму рекомендується привчати дитину їсти з ложечки. Не можна призначати дітям, які мають алергію на будь-який компонент у складі продукту. При пошкодженні упаковки та/або кришки в їжу не вживати. За відсутності бавовни в момент відкриття не вживати.