• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 058162

Суміш Gold 2 з пребиотиками, від 6 до 12 міс., 800 р.(5391523058162)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Суміш дитяча молочна Симилак Голд 2 з 6 до 12 місяців відрізняється інноваційним складом, ще наближенішим до грудного молока. В порівнянні з Similac Premium, нова суміш містить унікальний інгредієнт - олігосахарид грудного молока 2" - FL, який раніше був виявлений тільки в грудному молоці. Раніше ніхто з виробників не додавав цей важливий інгредієнт до складу суміші, Similac Gold - перша суміш з олігосахаридами грудного молока.

Завдяки олігосахариду 2 '- FL Similac Gold ще ближче до грудного молока, чим коли-небудь. Новий інгредієнт, олігосахарид 2 '- FL - ще один компонент підтвердженого дослідженнями комплексу Similac для комфортного травлення і зміцнення імунітету.

Активні компоненти

  • Олігосахарид 2" - FL - це унікальний компонент, який міститься в грудному молоці, а тепер і в сумішах Similac Gold. 2 '- FL стимулює зростання корисних бактерій в кишечнику, де знаходиться 70% клітин імунної системи, зміцнюючи і підтримуючи природні захисні сили організму. Клінічно доведено, що олігосахарид грудного молока 2 '- FL у складі суміші Similac Gold :
    • сприяє зменшенню кольок і зниженню плачу вже через тиждень;
    • сприяє зміцненню імунної системи малюка і допомагає понизити в 2 рази захворюваність дитини інфекціями;
    • скорочує відмінності між грудним молоком і молочною сумішшю.
  • Біфідобактерії B.lactis - ефективний пробіотик, який допомагає розвитку здорової мікрофлори кишечника і підтримує травну систему малюка.
  • Пребиотики FOS сприяють м'якому стільцю і зростанню корисної мікрофлори кишечника.
  • Нуклеотиди є будівельним матеріалом для ДНК усіх клітин організму. Тоді як ОГМ забезпечують природжений імунітет, нуклеотиди підтримують придбаний імунітет.

Відсутність пальмової олії сприяє зменшенню замків і поліпшенню засвоєння кальцію, в порівнянні з сумішами, що містять цей інгредієнт.

Як перекласти малюка на суміш Similac Gold

Для переходу із звичної суміші на суміш Similac Gold слід дотримуватися загальних правил переходу на нову суміш:

  • Перехід із звичної суміші на Similac Gold необхідно здійснювати поступово, збільшуючи об'єм нової суміші з кожним днем. Розводити звичну і нову суміш необхідно в різних пляшках.
  • Суміш Similac Gold слід давати дитині перед годуванням звичною сумішшю.
  • Нову дитячу суміш в першу чергу необхідно давати дитині в одне з уранішніх годувань, а в останню чергу продукт замінюють в нічне годування.
  • Перехід з однієї суміші на іншу здійснюється впродовж 5-7 днів.

Склад

Знежирене молоко, лактоза, РОСЛИННІ ОЛІЇ(високоолеїнова соняшникова олія, кокосова олія, соєва олія), концентрат сироваткового білку, фруктоолигосахариды(ФОС), МІНЕРАЛИ(калію цитрат, кальцію карбонат, натрію цитрат, натрію хлорид, магнію хлорид, залоза(II) сульфат, цинку сульфат, кальцієві солі ортофосфорной кислоти, міді сульфат, марганцю сульфат, йодид калію, селеніт натрію), гідролізат сироваткового білку, арахидоновая кислота(АRA) з олії M.alpina, олігосахарид 2 '- FL, ВІТАМІНИ(вітамін C, холін, ніацин, пантотенова кислота, вітамін А, вітамін B1, вітамін B6, фолієва кислота, вітамін К1, вітамін B2, біотваней, вітамін D3, вітамін В12), емульгатор соєвий лецитин, докозагексаеновая кислота(DHA) з олії C.cohnii, інозит, Bifidobacterium lactis(не менше 106 ЯКЕ/г), таурин, L- триптофан, НУКЛЕОТИДИ(цитидин 5 '- монофосфат, динатрия уридин 5 '- монофосфат, аденозин 5 '- монофосфат, динатрия гуанозин 5 '- монофосфат), антиокисник суміш токоферолов, L- карнитин, КАРОТИНОЇДИ(лютеїн, бета-каротин).

Важлива примітка

Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування в перші 6 місяців і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування.

НЕ МІСТИТЬ:

- пальмова олія;

- консерванти;

- барвники;

- ГМО

Вес, г800
Вік6-12 міс.
ВиробникArla Foods amba
Країна виробництваДанія
Характеристики
Ступені суміші: 6-12 міс.
Вид: Суха суміш
Вік: 6 + m.
Вага: 800 g.
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари