• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 58052

Органічна суміш з козиного молока BabyBio Caprea - 2 від 6 до 12 мес 800 гр(3288131580524)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Суміш "Caprea 2" - це органічна дитяча суміш, вироблена у Франції з використанням органічного козиного молока. Молоко походить від кіз, яких годують травою або спеціальним кормом, і вирощуваних відповідно до органічних стандартів.

Унікальна інноваційна суміш, яка має у своєму складі LCP : длинноцепочечные полиненасыщенные жирні кислоти з сімейства омега- 3(DHA) і LCP з сімейства омега- 6(ARA). Кислота DHА - виконує роль будівельного матеріалу для клітин дитячого організму в період зростання і розвитку, також потрібна для нормального функціонування мозку. ARA відповідальність за: зростання і відновлення м'язових тканин, регуляцію кровообігу, скорочення стінок судин, нормальну роботу бруньок, шлунково-кишкового тракту і стан шкіри. Омега- 3 і Омега- 6 потрібні для здоров'я органів зору.

Грудне молоко - краще живлення для дитини, він повинен отримувати його як можна довше. Якщо грудне вигодовування неможливе, то для живлення дитини від народження до 6 місяців може бути використана суміш БебиБио Карпеа2.

  • Без ГМО.
  • Не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів.
  • Не містить пальмової олії.
  • Виготовлено з натурального козиного молока.

Забороняється використати воду з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Для розчинення суміші використати воду гарантованої безпеки і якості.

Увага: вводячи в раціон дитини новий продукт, переконаєтеся, що малюк переносить його складові. Перед вживанням переконаєтеся, що упаковка не пошкоджена.

Рекомендації до вживання: може бути рекомендовано як початкова суха суміш для годування дітей від 6 до 12 місяців.

Склад: Незбиране козине молоко в порошку з Нідерландів * (34.8%), кукурудзяні мальтодекстрин *, лактоза з козиного молока *, рослинні олії * (рапсове *, соняшникове *, олеїнова соняшникове *), риб'ячий жир(молочні білки), мінеральні речовини(карбонат кальцію, Дикал фосфат, хлорид магнію, хлорид натрію, сульфат заліза, хлорид калію, сульфат цинку, гідроксид калію, селеніт натрію, сульфат міді, марганець сульфат, калій йодид), Олія Альпина Мортирелла(Mortierella alpina), вітаміни(L -аскорбат натрію, холекальциферол, нікотинамід, кальцій D- пантотенат, ретинилацетат, D- біотваней, фитоменадион, тіамін мононітрат, піридоксину гидрохлорид, фолієва кислота, D- альфа токоферилацетат, D- альфа Токоферол, L- аскорбил 6-пальмитат, цианокобаламин, рибофлавін ), L- ізолейцин, L- Тирозин, L- лейцин, L- цистин, L- триптофан, антиоксидант : екстракт, багатий Токоферолом.
* Інгредієнти з органічного землеробства
Містить протеїни з коров'ячого молока

Характеристики
Ступені суміші: 6-12 міс.
Вид: Суха суміш
Вік: 6 + m.
Вага: 800 g.
Країна реєстрації бренду: Франція

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари