• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 58033

Органічна суміш з коров'ячого молока BabyBio Optima - 3 від 10 мес до 3 років 800 г (328813158

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Чи знаєте ви, що до трьох років у вашої дитини є певні потреби в живленні? Саме для задоволення цих потреб BabyBio розробили дитячу суміш "Optima - 3 Croissance".

Органічна дитяча суміш, вироблена у Франції з використанням органічного коров'ячого молока. Унікальна суміш містить у своєму складі LCP : длинноцепочечные полиненасыщенные жирні кислоти з сімейства омега- 3(DHA) і полиненасыщенные жирні кислоти з сімейства омега- 6(ARA) і пребиотические волокна типу FOS(фруктоолигасахариды) і GOS(галактоолигосахариды). Має більше заліза, більше незамінних жирних кислот і менше білку, ніж коров'яче молоко. Забезпечує дитячий організм вітаміном D, який потрібний для нормального зростання і розвитку кісток, насичує організм 13 вітамінами і 13 мінералами.

Грудне молоко - краще живлення для дитини, він повинен отримувати його як можна довше. Якщо грудне вигодовування неможливе, то для живлення дитини від 10 місяців може бути використана суміш БебиБио Оптима3.

  • Без ГМО.
  • Не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів.
  • Не містить пальмової олії.

Забороняється використати воду з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Для розчинення суміші використати воду гарантованої безпеки і якості.

Увага: вводячи в раціон дитини новий продукт, переконаєтеся, що малюк переносить його складові. Перед вживанням переконаєтеся, що упаковка не пошкоджена.

Рекомендації до вживання: може бути рекомендовано як суха суміш для годування дітей від 10 місяців.

Вказівки по приготуванню і використання : Використайте продукт відповідно до рекомендацій лікаря. Суворе дотримання правил гігієни, умов зберігання, рекомендацій по розведенню і поводження з продуктом дуже важливе при приготуванні дитячої суміші. Невиконання цих вимог може завдати серйозної шкоди здоров'ю дитини. Сухі дитячі молочні суміші після розкриття упаковки не є стерильними. Їх вживання недоношеними дітьми і дітьми з вірогідними порушеннями імунітету можливо тільки за призначенням і під спостереженням педіатра. Розведення суміші
водою з температурою не вище 40 ᵒС.

Попередження: ніколи не готуйте і не розігрівайте суміш в мікрохвильовій печі. Це може привести до серйозних опіків.

Склад: Знежирене молоко *, кукурудзяний мальтодекстрин *, рослинні олії * (олеїнова соняшникове * рапсове *, соняшникове *), лактоза *, галактоолигосахариды * (молоко) (6.7%), риб'ячий жир(молочні білки), мінеральні речовини(цитрат калію, хлорид магнію, хлорид натрію, лактат заліза, гідроксид калію, сульфат цинку, селеніт натрію, сульфат міді, сульфат марганцю, йодид калію), молочний мінеральний концентрат, Олія Альпина Мортирелла(Mortierella alpina), фруктоолигосахариды * (0.36%), вітаміни(натрия- L - аскорбат, холекальциферол, нікотинамід, ретинилацетат, D- пантотенат кальцію, D- біотваней, фитоменадион, тіамін мононітрат, піридоксин гидрохлорид, фолієва кислота, токоферолацетат Дальфа, Токоферол DL- альфа, L- аскорбил 6-пальмитат, цианокобаламин, рибофлавін), L- цистин, L- триптофан, Бифидобактериум Лактис(Bifidobacterium lactis) (0.05%), антиоксидант: екстракт, багатий Токоферолом.
* Інгредієнти з органічного землеробства

Характеристики
Ступені суміші: 12-18 міс.
Вид: Суха суміш
Вік: 10+ m.
Вага: 800 g.
Країна реєстрації бренду: Франція

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари