• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 197012 (blk/yellow)

Лапи тренерські JERSEY JOE(blk/yellow) (4250206758731)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Лапи тренерські гнуті BENLEE JERSEY JOE - сьогодні є найбільш затребуваними серед спортсменів і тренерів у всьому світі.

Гнуті лапи підходять для усіх видів контактних єдиноборств. За рахунок своєї гнутої форми вони добре збивають удари і дозволяють відпрацьовувати комбінації і зв'язки будь-якої складності.

  • Високоякісна, натуральна шкіра, з якої виконані лапи, витримує значні механічні навантаження і надає їм високу міцність і довговічність.
  • Внутрішнє набивання виконане із заздалегідь зігнутої піни, яка ефективно поглинає силу удару і забезпечує необхідний рівень захисту рук.
  • Лапи мають кишеню для рук з відкритими пальцями. Надійна фіксація лап на зап'ястках рук, зручність утримування "кульки", що додатково поглинає удари в центрі рукавички лапи і ергономічна внутрішня обробка лапи забезпечують комфортне і безпечне проведення тренувань.

Тренерські лапи у боксі якнайкраще підходять для імітації справжнього бою, надають можливість пропрацювати точність, швидкість і силу ударів(особливо сильних і точкових, як по "мішені"), відточити техніку завдання ударів, пропрацювати ударно-защитные комбінації. Тренер при цьому може перевірити реакцію тренованого на зустрічний удар, реакцію на удар і утримання високого темпу ударів. На внутрішній частині лап обкреслений круг для постановки точних ударів.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: США

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь