• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CF9720F0

Фен-щітка Rowenta BRUSH ACTIV' ULTIMATE CARE CF9720F0

  1. Please check the required fields.
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості

Технологія Careful Heat
Найкраще з двох світів: ідеальне випрямлення з приголомшливим блиском, що робить волосся на 19% здоровішим, а технологія Careful Heat забезпечує ідеальне поєднання потоку повітря і температури для повного догляду.


Ефект сяйва
Наше покриття Quartz Ceramic поєднується з натуральними щетинками та іонним ефектом для легкого ковзання, яке робить ваше волосся на 22%* більш шовковистим і блискучим. *Зовнішні лабораторні випробування під клінічним контролем, в середньому, %, в порівнянні з природною сухістю волосся, Франція, 2021 р.

Регулювання швидкості
Регулювання швидкості поєднує постійний і потужний повітряний потік зі швидким обертанням 50-міліметрової насадки Care Styling для створення дивовижного об'єму, який ніколи не перестане привертати увагу.

2 в 1
Наша насадка-концентратор Care-blow - це набагато більше, ніж просто сушіння, вона забезпечує високоефективну попередню сушку, яка забезпечує вашому волоссю повний догляд - пропонуючи ідеального компаньйона для укладання від А до Я.

Інноваційний дизайн
Наша ексклюзивна запатентована функція Flip, що додає новий рівень гнучкості в процес укладання, забезпечує більший комфорт і свободу рухів для легкого доступу в будь-якому місці навіть до потилиці.

Універсальний стиль
Будь то об'ємне продування або пружний і яскравий образ, Brush Activ' Ultimate Care пропонує широкий вибір салонних образів.

Компактний ергономічний дизайн
Компактний дизайн забезпечує повний комфорт і простоту використання, а холодний наконечник, що вільно обертається, забезпечує покращену ергономіку під час процесу укладання.

15 років ремонтопридатності
Безпроблемний ремонт та економічна, швидка доставка запасних частин терміном до 15 років в одному з 6500 ремонтних центрів по всьому світу.

Характеристики
Розмір: 5.6x34.6x6 см
Вага, кг: 700 г
Додаткова інформація: іонізація шарнірний шнур живлення
потужність: 300 Вт
Насадки: щітка з натуральною щетиною конусна
функції: обертання насадки кучері
Комплектація: Інструкція Гарантійний талон Насадки (2шт.) Фен-щітка Ковпак для щітки
Тип: фен-щітка
Колір: білий з золотистим
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари