• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 627884

Очисник для пральної машини 250мл(4008455335612)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
  • На перший погляд усі пральні машини виглядають чистими. Але кожне прання залишає свій слід. Накип, забруднення і неприємні запахи можуть викликати функціональні порушення в роботі пральної машини.
    Засіб "Dr. Beckmann" видаляє запахи, накип, забруднення і залишки прального засобу на барабані, шлангах, нагрівальній спіралі і інших важкодоступних місцях.
    Для захисту і збереження пральної машини засіб необхідно застосовувати 2-3 рази в рік.

    Особливості очисника для пральних машин "Dr. Beckmann":
    видаляє запахи
    тензиды змивають бруд, що в'їдається
    органічні розчинники видаляють накип
    зволожуючі речовини зберігають гумові частини еластичними
    антикорозійні компоненти захищають металеві частини.

    Спосіб застосування :
    Вийняти висувне відділення для прального засобу, замочити його на 30 хвилин в розчин 50 мг продукту на 4 л теплої води і потім прочистити його. Вставити висувне відділення для прального засобу знову в пральну машину.
    Невелику кількість засобу нанести на серветку і промити їм стекло і гумові прокладення на дверцях; залишити на деякий час для дії, потім протерти вологою серветкою. Видалити чужорідні частки(нитки, камінчики) з "кишень" гумового прокладення. Прочистити ситечко стоку.
    Залишок продукту вилити у відділення основного прання пральної машини. Включити програму основного прання(мінімум 60°С) без програми попереднього замочування, без прального засобу і білизни.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари