• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: GB3052

Органічний рідкий пральний засіб для шерсті і шовку Нейтральна серія Концентрат 1 л

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Sonett- німецька компанія, що спеціалізує на розробці і виробництві елітних сертифікованих, органічних, натуральних і екологічних миючих засобах.

Органічний маслиновий рідкий засіб для прання шерсті і шовку Нейтральна серія призначено для людей з чутливою шкірою: з аллергиями, дерматитами, астмою; для вагітних жінок і годуючих матерів. Але головне - для дітей.

Натуральний порошок підходить як для машинного, так і для ручного прання шерсті, шовку і делікатних тканин при температурі до 40°С.

Ніжна дія маслинового мила повертає білковим волокнам шерсті і шовку їх природну еластичність. Структура шерсті і шовку сильно відрізняється від інших волокон, адже вони складаються з білку - кератину. По-друге, вони покриті згори своєрідними лусочками. За ці лусочки чіпляються частинки хімічних порошків, які дуже важко виполоскати. Залишившись у волокнах, А-ПАВы і ензими повільно руйнують ніжні волокна, змінюють структуру і колір одягу.

Порошки без фосфатів Sonett не містять А-ПАВ, ензимів, продуктів переробки нафти, фосфатів, хлору, аміаку, синтетичних ароматів, барвників і консервантів, оптичних вибілювачів, ГМО, тваринних жирів в основі сировини, а так само інгредієнтів, що викликають алергію.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари