• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 51268

BABYBJORN. Горщик Смарт(Smart Potty), в асортименті (7317680512680)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компактний, практичний і простий у відході горщик.

Baby Björn Smart Potty - це компактний і зручний горщик, який ви можете тримати під рукою для своєї дитини, - як вдома, так і в поїздках. Горщик зручний і твердо стоїть на підлозі, навіть коли ваша дитина совається. Його також легко чистити. Smart Potty розроблений в Швеції і випускається в декількох кольорах, які сподобаються як маленьким дітям, так і батькам.

  • Компактний і практичний горщик

Smart Potty - це компактний, низький і зручний горщик, який ідеально підходить для невеликих ванн кімнат. Він легкий і його зручно брати з собою в поїздки.

  • Міцний і зручний

Smart Potty має продуманий дизайн, який робить його зручним для використання. Завдяки гумовій смужці внизу горщик залишається на місці, навіть коли ваша дитина рухається.

  • Легке чищення

Горщик має гладкі поверхні, без кутів або поглиблень, в яких може накопичуватися бруд. Чистити горщик легко: просто використайте розумну ручку спереду, щоб вийняти внутрішній горщик, випорожнити його, витерти або обполоснути під струменем води.

  • Матеріали для дітей

Smart Potty виготовлений з пластика, ПВХ, що не містить, і BPA, який піклується про шкіру вашої дитини.

  • Розумний дизайн з м'якими контурами

Широкий край внутрішнього горщика м'яко закруглений, щоб він не затиснув шкіру вашої дитини.

  • Високий захист від бризок запобігає розливам

Smart Potty має високий захист від бризок, що гарантує відсутність розливів.
Практична ручка
Ручка на задній панелі дозволяє легко переміщати Smart Potty з кімнати до кімнати. Ваша дитина може нести горщик без сторонньої допомоги, оскільки ручка спроектована як для маленької руки дитини, так і для руки дорослого.

  • Довгий термін служби

Горщик виготовлений зі зносостійких і міцних матеріалів преміум-класу з дуже довгим терміном служби.

  • Матеріали

Smart Potty виготовлений з поліпропілену(ПП) і термопластичного еластомера(ТПЭ).

  • Інструкції по відходу

Горщик легко чистити завдяки зручному внутрішньому горщику. Використайте розумну ручку спереду, щоб підняти внутрішній горщик, випорожнити його і витерти або промити під струменем води.

  • Перевірено і безпечне

Усі вироби для ванних кімнат від Baby Björn відповідають вимогам безпеки пластика в Європі і США. Це означає, що пластик, який ми використовуємо, постійно піддається ретельному тестуванню на бісфенол А(БФА) і інші шкідливі речовини. Це важливо для нас!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари