• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 55268

BABYBJORN. Горщик-крісло(Potty Chair), в ассортименті (7317680552686)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зручний і міцний горщик, який легко чистити.

Baby Björn Potty Chair - це добре продуманий горщик з м'якими контурами, високою спинкою і зручними підлокітниками. Ваша дитина може просто сидіти склавши руки, відпочивати або грати увесь необхідний час. Горщик залишається на місці, навіть коли ваша дитина совається! Внутрішній горщик легко вийняти, випорожнити і промити або протерти. Невелике крісло розроблене в Швеції і доступне в декількох кольорах, які гармоніюють з іншими нашими продуктами.

  • Зручний горщик зі спинкою і підлокітниками

Горщик має високу спинку і підлокітники, завдяки яким вашій дитині зручно сидітиме і відпочиватиме. Ваша дитина зможе легко сісти і встати без сторонньої допомоги.

  • Міцний дизайн з гумовою смугою

Міцний дизайн нашого невеликого стільця запобігає його перекиданню. Завдяки гумовій смужці під ногами горщик залишається на місці, навіть коли ваша дитина рухається.

  • Легко очистити і очистити

У маленького стільця є гладкі поверхні, без кутів або поглиблень, де може збиратися бруд. Його легко чистити: просто використайте розумну ручку спереду, щоб вийняти внутрішній горщик, випорожнити його і витерти або обполоснути під проточною водою.

  • Матеріали для дітей

Горщик виготовлений з міцного, ПВХ, що не містить, і BPA пластика, що не містить, який піклується про шкіру вашої дитини.

  • Розумний дизайн з м'якими контурами

Широкий край внутрішнього горщика м'яко закруглений, щоб він не затиснув шкіру вашої дитини.

  • Практична ручка

Ручка на спинці невеликого стільця полегшує пересування по будинку.

  • Довгий термін служби

Горщик виготовлений зі зносостійких і міцних матеріалів преміум-класу з дуже довгим терміном служби. Просто замініть внутрішній горщик, якщо необхідно, щоб стілець знову став новим.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари