• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 520000513

Автокрісло Sirona S i - Size Isofix 0-1 Deep Black(4058511830643)

13 714,54 грн*13714.54 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Безпечне автокрісло з установкою проти ходу руху автомобіля до 18 кг(приблизно до 4 років).

Розміщення дитячого автокрісла проти ходу руху автомобіля знижує вірогідність травм при лобовому зіткненні на 80% порівняно з традиційними автокріслами, встановленими по ходу руху із звичайною системою регулювання ремней.*

  • Безпечне використання проти ходу руху приблизно до 4-х років
  • Механізм обертання на 360° для легкої посадки
  • Регульований столик безпеки при використання по напряму руху(від 9 - 18 кг)
  • Установка системи ISOFix одним натисненням
  • Телескопічна система бічного захисту(L.S.P. System)
  • Провідні споживчі організації рекомендують залишати дитину в автокріслі проти ходу руху, навіть якщо дитина виросла з Групи 0+. Прекрасних показників безпеки і продумана функціональність і инновационность принесли автокріслу Sirona титул переможця тестів в краш-тесте(червень 2012), Stiftung Warentest, що проводиться, в Групі 0+/1.

* згідно з дослідженням, проведеному VTI - Шведський національний науково-дослідний інститут доріг і транспорту(Рапорт 489а, 2003).

ЛЕГКИЙ ДОСТУП До КРІСЛА - механізм обертання на 360° значно полегшує життя батьків.

Функція обертання дозволяє поміняти розташування автокрісла, не виймаючи його з автомобіля. Тепер дитину легко усадити і вийняти з автокрісла, оскільки воно розгортається у бік дверей одним простим рухом.

КРІПЛЕННЯ ISOFIX В ОДИН КЛИК - у обох позиціях - по ходу і проти руху

Встановити автокрісло на базу ISOFIX в обох позиціях - легко і швидко, це також підвищує рівень безпеки.

Sirona кріпиться на базу ISOFIX і не потребує додаткових кріплень ременем. Передня опора допомагає поглинути енергію удару у разі зіткнення і дає додаткову стійкість. Це якірна технологія знижує помилки при установці і посилює захист.

ТЕХНОЛОГІЯ "КРІСЛО-ШАСІ" - прямий зв'язок між машиною і кріслом

Інноваційна технологія "Крісло - Шасі" створює прямий зв'язок між кріслом і шасі.

У разі аварії, сила удару переходить безпосередньо на шасі, що одночасно активує функції захисту автомобіля і крісла. Таким чином, процес розподілу сили удару починається на ранній стадії. Патент заявлений.

ТЕЛЕСКОПІЧНА L.S.P. SYSTEM - линейная захист від бічних ударів

Телескопічний Лінійний захист від бічних ударів(L.S.P. System) поглинає силу бічного удару на самій ранній стадії(патент заявлений).

Неважливо в якій позиції - по ходу руху або проти - регульований Лінійний захист від бічних ударів(L.S.P. System) автокрісла CYBEX Sirona збільшує рівень безпеки при бічних зіткненнях. L.S.P. System індивідуально регулюється залежно від положення крісла і типу транспортного засобу і поглинає силу удару спільно з плечовими і головними протекторами(патент заявлений).

АЛЬТЕРНАТИВА - ПОЛОЖЕННЯ ПО ХОДУ РУХУ АВТОМОБІЛЯ - для дітей вагою від 9-18 кг

Залежно від зростання і ваги, деяким дітям може бракувати місце при положення проти ходячи рухи.

У такому разі, CYBEX Sirona також може використовуватися як автокрісло, встановлене по напряму руху автомобіля з подушкою безпеки, - від 9 до 18 кг(приблизно від 9 місяців до 4 років).

РЕГУЛЬОВАНИЙ СТОЛИК БЕЗПЕКИ З ТЕХНОЛОГІЄЮ АКТИВНОГО ВІДГУКУ(A.R.T. ТЕХНОЛОГІЄЮ) - безпека без обмежень

Регульований столик безпеки з A.R.T. технологією зменшує ризик травм шиї, при цьому, не обмежуючи руху дитини. Завдяки новій вбудованій системі фіксації більше немає необхідності в додатковій фіксації столика ременем безпеки.

У положенні по ходу руху дитина захищена регульованим столиком безпеки. Столик працює як подушка безпеки, яка абсорбує енергію удару по усій поверхні. В порівнянні з традиційними 5-точковими ременями безпеки, значно понижено навантаження на шию. Крім того, у разі зіткнення інноваційна A.R.T. технологія гарантує, що дитина залишиться в зоні безпеки автокрісла(патент заявлений). Завдяки новій вбудованій системі фіксації більше немає необхідності в додатковій фіксації столика ременем безпеки.

  • Розмір(ДхШхВ) : 69х44х53- 58 см
  • Вес: 15 кг
  • Європейський стандарт безпеки : ECE R44/04, Доповнення 7, Гр 0+/1
  • Машинне прання тканинних чохлів : при 30⁰

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари