Дитяча суха гіпоалергенна молочна суміш з пробіотиками і пребиотиками HiPP "НА Combiotic 1" 350 р. з народження.
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Вік введення :
з народження
Склад: лактоза, рослинні олії(пальмовий олеїн, низкоэруковое рапсове, соняшникове), гідролізат білків молочної сироватки, пребиотики(галактоолигосахариды з лактози), кальцію ортофосфат, калію хлорид, олії, що містять длинноцепочечные жирні кислоти LCP1 (олія з Mortierella alpina, риб'ячий жир)ефіри лимонної кислоти моно- і дигліцеридів жирних кислот, калію гідроксид, натрію гідроксид, L- Тирозин, L- фенілаланін, магнію карбонат, холін, кальцію карбонат, вітамін C, L- триптофан, інозитол, залоза лактат, цинку сульфат, L- карнитин, пробіотики(молочнокислі лактобактерії L.fermentum hereditum®)2, пантотенова кислота, вітамін A, ніацин, міді сульфат, вітамін E, вітамін B1, вітамін B2, вітамін B6, марганцю сульфат, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, біотваней, вітамін D, вітамін B12
1LCP - длинноцепочечные полиненасыщенные жирне кислоти ARA/DHA
2Lactobacillus fermentum CECT 5716
Переваги продукту :
Гіпоалергенна суміш HiPP "HA Combiotic 1" відноситься до останнього покоління гіпоалергенних сумішей НіРР, відповідає усім особливим потребам схильних до алергії дітей і містить:
Рекомендації по використанню:
- з народження в якості основного живлення або доповнення до грудного молока
- в якості заміни будь-якої іншої "початкової" суміші
- для приготування гіпоалергенних молочних каш в якості молочної основи
- з 6 місяців життя передбачений поступовий, упродовж декількох днів, перехід на суміш HiPP "НА Combiotic" 2
Особливості приготування :
1. Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 40 °C.
2. Приготуйте в мірному посуді необхідну кількість води(згідно з таблицею дозування). Налийте 2/3 об'єми підготовленої води в пляшку.
3. Мірною ложкою відміряйте необхідну кількість сухої суміші(згідно з таблицею), знімаючи надлишок тупим краєм чистого ножа, і насипте в пляшку з водою.
4. Щільно закрийте пляшку і потрусіть її.
5. Додайте решту 1/3 підготовленої води і знову потрусіть пляшку.
6. Охолодіть готову молочну суміш до температури годування(приблизно 37°C).
Перевірте температуру!
Після приготування суміші можливе її розшаровування, яке зникає при збовтуванні пляшки.
Важливо! Для приготування молочної суміші використайте рекомендовану температуру 40 °C. Для приготування дитячого харчування забороняється використання води з колодязів і каптажних джерел. Після приготування суміші можливе її розшаровування, яке зникає при струшуванні пляшки. Розлучену суміш слід використати упродовж однієї години.
Умови зберігання :
Закритий пакет(упаковку) зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25°C. Відкритий пакет(упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°C. Вміст відкритого пакету використайте упродовж 3-х тижнів.
Країна-виробник:
Німеччина