• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 781406

Молочна суха суміш O - HA гіпоалергенна 350 г(4031244781406)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Рекомендовано для недоношених дітей, дітей з малою масою тіла(≥1800 г), з ознаками гіпотрофії і схильністю до алергії. Містить 100% частково гідролізований сироватковий білок, який є менш алергенним і легше засвоюється.

Суміш в оптимальному співвідношенні містить длинноцепочечные полиненасыщенные жирні кислоти(омега- 3/омега- 6) - лінолева, ліноленова, арахидоновую, докозагексаенову, які є важливими для розвитку нервової системи і органу зору. Містить натуральні пребиотики ДЕРЖ, які сприяють зростанню власної корисної кишкової мікрофлори і нормалізують стілець, і нуклеотиди, які відіграють важливу роль в розвитку і функціонуванні імунною і травною систем.

Склад:
лактоза, рослинні олії(пальмове, рапсове, соняшникове), гідролізат молочного білку, мальтодекстрин, галактоолигосахаридный сироп(з молока), ортофосфат кальцію, емульгатори : ефіри лимонної кислоти моно - і дигліцеридів жирних кислот, цитрат кальцію, цитрат натрію, тваринні жири(риб'ячий жир), хлорид кальцію, вітамінний мікс(вітамін С, вітамін Е, ніацин, пантотенова кислота, рибофлавін, вітамін А, тіамін, вітамін В6, фолієва кислота, вітамін К1, біотваней, вітамін D3, вітамін В12), хлорид калію, інозитол, оксид магнію, таурин, нуклеотиди(цитидин- 5 '- монофосфат, уридин- 5 '- монофосфат, аденозин- 5 '- монофосфат, инозин- 5 '- монофосфат, гуанозин- 5 '- монофосфат), сульфат заліза, стабілізатор : L(+) -молочная кислота, L- карнитин, сульфат цинку, миднолизиновый комплекс, йодат калію, сульфат марганцю, молібдат натрію, селенат натрію, хлорид хром.

Приготування:

  • Перед приготуванням суміші ретельно вимийте руки. Вимийте посуд, з якого дитина вживатиме суміш. Закип'ятіть необхідну кількість води, призначеної для дитячого харчування, і остудите приблизно до 50 - 60°С.
  • Налийте приблизно половину необхідної кількості води в пляшку. Мірною ложкою, що знаходиться в упаковці, наберіть в пляшку необхідну кількість порошку. Завжди дотримуйтеся рекомендованих пропорцій суміші і води. Вершок з мірної ложечки обов'язково знімайте.
  • Пляшку закрийте і ретельно збовтайте 15-20 секунд до повного розчинення порошку. Додайте інші необхідної кількості води і ще раз збовтайте. Охолодіть суміш до температури годування приблизно 36-37 °С. Перевірте температуру готової суміші на тильній стороні зап'ястка.

Для приготування суміші рекомендується дотримуватися наступної пропорції: 1 мірна ложка суміші(без верху) на 30 мл води(кількість готової суміші приблизно 33 мл). Використайте тільки оригінальну мірну ложку з цієї упаковки.
1 мірна ложка дорівнює приблизно 5.1 г порошку.

Рекомендації до вживання

  • Кількість суміші на одне годування для кожної дитини індивідуальна і залежить передусім від виду вигодовування(змішане або штучне), ваги дитини і інтервалів між годуваннями. Тому об'єм суміші Хумана 0-ГА на одне годування і кількість годувань в добу повинні встановлюватися лікарем. У дітей з малою масою тіла суміш може використовуватися впродовж першого року життя у кількості 1-2 годувань.
  • Залишки раніше підігрітої суміші після годування дитини не використати повторно!

Умови зберігання

  • Закриту упаковку зберігати при температурі від 5°З до 25°З і відносній вологості повітря не більше 75%.
  • Відкриту упаковку зберігати в холодильнику, спожити впродовж 1 доби.
Характеристики
Ступені суміші: 0-6 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари