• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 3589

Молочна каша Bebi Premium 4 злаки з персиком з 12 місяців 200 г(3838471033589)

81,56 грн

81,00 грн*81 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Мультизлакова, молочна, суха, швидкорозчинна каша Bebi Premium 4 злаки з персиком. Призначена для годування дітей у віці від 12 місяців. Каші спеціально розроблені для дітей старше за 1 рік, щоб порадувати малюка новими смаковими враженнями, розвинути жувальні навички, сприяти формуванню шлунково-кишкового тракту і плавно перейти до "дорослої" їжі.

Персик має ніжний смак і незабутній аромат, містить цілий ряд вітамінів і мінеральних речовин. Мюслі Bebi Premium збагачені 12 вітамінами, залізом і йодом, що дає можливість провести профілактику залізодефіцитних станів і дефіциту йоду, сприяти розвитку інтелекту дитини, забезпечити дитину необхідною для організму енергією.

У кашах Bebi не містяться штучні ароматизатори, барвники, консерванти, генетично модифіковані компоненти. Завдяки спеціальній технологічній обробці знижується ризик можливої алергенності продукту.

Склад: пшенична крупа 28%, паста персикова 13%(цукор, м'якуш персика, сироп глюкози, фруктоза), сухе молоко 36%, цукор, кукурудзяні пластівці 5%(кукурудзяна крупа, цукор, сіль), рисові пластівці 5%(рисова крупа, цукор, сіль), вівсяні пластівці 5%, вітаміни(ретинолу ацетат, холекальциферол, Токоферолу ацетат, тіаміну гидрохлорид, рибофлавін, піридоксину гидрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, фитоменадион, цианокобаламин) і мінеральні речовини(дифосфат заліза, иодид калію).

Спосіб приготування і зберігання читайте на упаковці продукту.

У цьому товарі ви можете спостерігати дві фотографії. Цей пов'язаний з тим, що з 2015 року виробник змінив дизайн упаковки. Обидва фото відповідають дійсності.

Характеристики
Вид каші: мюслі
Тип: молочна
Вік: 12+ m.
Вага: 200 g.
Країна реєстрації бренду: Словенія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари