• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1114200458

Підвіска "Ведмежа Ісаак" з вітряним дзвоником, 0мес(7290108861150)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Підвіска Tiny Love "Ведмежа Ісаак" - весела м'яка підвіска з дзвіночками. Ідеально підходить для найменших.
За допомогою такої іграшки малюк отримує перше уявлення про колір, мелодію, форму, матеріал. Розвиваються тактильні відчуття, в іграшці використовуються різні на дотик матеріали.
Знизу є колечко, яке дитина із задоволенням смикатиме, щоб почути приємний дзвін дзвоника. А в лапках у ведмедика м'яка флисовая рибка.
Універсальне кріплення іграшки - прищіпка "крокодил" - дозволяє легко і швидко прикріпити її до дуг розвиваючого килимка, до ліжечка або до коляски.
Малюк з радістю випробовуватиме іграшку на міцність, і швидше за все навіть гризти - але це не біда, адже вона легко стирається!

Рекомендації

  • 0-2 місяці

Малюкові сподобається м'які, ніжні звуки, які видає іграшка, розвиваючи слух і зір дитини.

  • 2-4 місяці

Дитина проводить багато часу, лежачи на спині і спостерігаючи за іграшкою, що висить над головою. Періодично він витягає руку, щоб стукнути по іграшці, і слухає видавані нею звуки. Цей захоплюючий ефект надихає його повторювати цю дію знову і знову.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари