• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 00-06801

Набор для навчання Програмування

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набор для навчання 4M Програмування серії Code - A - Maze стане першим уроком для дитини в цій сфері. Дізнайтеся, як весело і просто програмувати насправді!
З цим набором ви легко зробите перші кроки у фантастичний світ програмування і робототехники, використовуючи спеціально розроблені карти кодів і маршрутів для створення програми, яка рухає роботом.
Оживити робота і відправити його до подорожі - просто як раз-два-три! Раз: викладаємо шлях з карт маршрутів в потрібній послідовності. Два: скануємо відповідні карти кодів по порядку. Три: спостерігаємо, як робот проробляє усі задані нами кроки. Аплодуємо собі і роботові : тільки що ви написали і відпрацювали свою першу комп'ютерну програму!
У 2019-му цей розвиваючий набір отримав срібну нагороду на Smart Design в Гонконзі і був відмічений вибором жюрі. Також комплект для розвитку виграв в номінації "Розумна дитина" на Tilliwig Toy & Media.
Такий набір підходить дітям від 3 років для зайняття будинку, в дошкільних закладах, центрах розвитку, у тому числі за методикою STEM(практичний підхід в освіті для доступного освоєння наук).
Комплект може зацікавити дитину вивченням технологій і наук, познайомить з робототехникой і програмуванням. Допоможе розвинути інтелект, просторове і логічне мислення, уміння формулювати і вирішувати завдання, дасть розуміння, що таке програма і алгоритм, як влаштовані комп'ютери.
У наборі для навчання Програмування усе необхідне для захоплюючої і корисної гри: головна панель, 4 кольорових карти-дороги, 2 порожніх карти-дороги, 30 карт маршрутів, 30 карт кодів, 2 фігурки роботів, 6 дорожніх знаків(тунелі, конуси, прапорці), 1 підставка для карток, 1 мішечок для деталей, кольорова інструкція на 16 сторінок.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари