• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 562511

Ігровий набір ГЛАМУРНИЙ КЕМПЕР(лялька, аксесуари) (562511)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ігровий набір L.O.L. SURPRISE! - ГЛАМУРНИЙ КЕМПЕР - перший автомобіль для Ваших лялечок і улюбленців, завдяки якому Ви можете відправитися в довгу подорож усією сім'єю L.O.L. SURPRISE!
Відкрийте кемпер з усіма сюрпризами, влаштуйте кращу вечірку, в якій лялечки можуть спускатися по 2-поверховій водній гірці, плавати у басейні з підсвічуванням, і, звичайно ж, робити макіяж один одному. Після цього вони можуть розслабитися і перекусити в кафе або влаштувати барбекю.

L.O.L. SURPRISE! - ГЛАМУРНИЙ КЕМПЕР включає більше 55 сюрпризів.
Передня частина стає окремою машиною, а задня частина розкладається і перетворюється на зону розваг, де лялечки можуть відчути справжнє гламурне життя.
Більше 10 ігрових зон: басейн, подіум для модниць, зона для барбекю, столик для діджея, кафе, ванна, двоповерхова гірка, кімната для причепурювання з туалетним столиком - усе це, а також безліч аксесуарів для ролевої гри, Ви знайдете в ігровому наборі L.O.L. SURPRISE!
Основна частина кемпера розкривається до 60 см у висоту і до 90 см завширшки, він повністю облаштований меблями, а головне - це огляд на 360 градусів.
Світлові і звукові ефекти нададуть грі ще більше емоцій і вражень.
Басейн з гіркою можна наповнити водою і купувати своїх лялечок.
Ігровий набір також підходить для інших модних ляльок L.O.L. SURPRISE!
Напоїте лялечку водою з пляшки - і вона бризкатиметься.
Ігровий набір L.O.L. SURPRISE! - ГЛАМУРНИЙ КЕМПЕР розвиває в дитині креативність, уяву і уміння грати.
У набір входить:

Гламурний кемпер з множиною аксесуарів усередині.
1 ексклюзивна лялька L.O.L. SURPRISE!.
Більше 50 сюрпризів: аксесуари для макіяжу, туалетний столик, ключі для автомобіля, пляшка, вішалки, багаторівневі ліжечка, гриль, холодильник і кулер, ванна, басейн з підсвічуванням.
Наклейки.
Для гри потрібно 6 батарей типу ААА.
Рекомендовано для дітей від 3 років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари