• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 8446

Капсули для прання Pods Color 3-в-1, 30 шт(758446)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Procter & Gamble - всесвітньо відома компанія з представництвами у більш ніж вісімдесяти країнах. Продукція, що випускається, заслужила довіру споживачів по всьому світу. Більше 300 торгових марок успішно продаються в 140 країнах світу, а річний оборот складає 76.5 мільярдів доларів США.

Неймовірна чистота в одній маленькій капсулі. Капсули Ariel Pods Color 3-в-1 мають унікальний багатосекційний дизайн, що дозволяє надійно зберігати компоненти в окремих секціях капсули до початку прання, і мають висококонцентровані очищаючі властивості. Інноваційна плівка капсул для прання Ariel повністю розчиняється при контакті з водою, дозволяючи високоактивним речовинам почати роботу по усуненню різних видів плям. При цьому використовується тільки потрібна кількість миючого засобу. Використайте у поєднанні з кондиціонерами для білизни Lenor і ароматизатором для білизни Unstoppables, щоб надати одягу ще більше м'якості і свіжості.

Капсули Ariel Pods 3-в-1 надають одягу сяючу чистоту і приємний аромат. Якщо ви хочете, щоб ваші речі зберігали яскравість кольорів, використайте засіб для прання Ariel Color.

УВАГА. Цей продукт може бути небезпечний і може нанести серйозні травми. Бережіть капсули Ariel Pods в недоступному для дітей місці.

Особливості:

  • Очищає, видаляє плями і надає яскравість
  • Неймовірна чистота в одній капсулі для прання
  • Зберігає яскравість кольорових речей
  • Простота використання : не треба відміряти і наливати
  • Забезпечує бездоганні результати навіть в несприятливих умовах
  • Чудова чистота навіть при 30°C
  • Капсули Ariel Pods 3-в-1 надають одягу сяючу чистоту і приємний аромат

Спосіб застосування :
Перед початком прання ознайомтеся з інструкцією до пральної машини, інформацією по пранню на речах. Зверніть увагу на максимальну температуру прання.
Для початку прання помістите одну капсулу Ariel Pods у барабан пральної машини. Згори капсули покладете одяг і запустите програму прання. Для найкращого результату використайте разом з кондиціонером для білизни Lenor.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари