• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 44004

PolarB. Деревяна каталка Слоник (44004)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Зустрітися з милим слоником у вигляді дитячої каталки від Viga Toys. Він буде супроводжувати малюка вдома і на прогулянках. Дерев'яна каталка створена для дітей від 18 місяців переддошкільного віку.
Дитина разом зі слоником потренується навички ходьби, координацію рухів, навчиться тримати рівновагу. Чарівний слоник в неяскравих кольорах надихне малюків на рухливі ігри і допоможе в розвитку фізичних навичок.
Дерев'яну каталку Viga Toys PolarB Слоник можна брати з собою на прогулянку або дитячий майданчик, зайняти непосиду будинку. Малюкам, які вже ходять, буде цікаво возити за собою слоника на мотузочці. Каталка підвищить активність дитини, його емоційне благополуччя, допоможе в пізнанні світу.
Ця дерев'яна іграшка серії PolarB виконана з цільного дерева, пофарбована в стильний відтінок синього. Слоник стійкий завдяки великим колесам. Розмір дитячої каталки 10 х 11 х 5 см.
Всі розвиваючі іграшки та набори Viga Toys виготовлені з натуральних матеріалів, мають сертифікати безпеки і якості EN71, ASTM.
Характеристики
Стать: універсальний
Колір: синій
Гарантія: 6
Країна виробник: Китай
Матеріал: Дерево
Вік: 18М +

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари