• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 50213

Комплекс натуральних Вітамінів групи В, 60шт(4017645052130)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

омплекс вітамінів групи B забезпечує оптимальне функціонування нервової системи і відповідає за енергетичний обмін, діяльність імунної системи і ефективність процесів зростання і розмноження клітин.

Запатентований PANMOL ® B- комплекс(багаті вітамінами зародки киноа) містить 8 вітамінів групи В: Вітамін В1(тіамін), Вітамін В2(рибофлавін), Ніацин(вітамін В3 або вітамін РР), Вітамін В5(пантотенова кислота), Вітамін В6(піридоксин), Фолієва кислота(вітамін В9), Холін(вітамін В4). Киноа(квиноа) містить багато клітковини, триптофану(речовини, яка допомагає організму синтезувати гормон радості - серотонін), вітамінів А, групи В, З і D, а також мінералів, зокрема магнію, міді, заліза, марганцю і фосфору. Окрім цього, цей продукт багатий фитиновой кислотою, яка зменшує рівень холестерину і попереджає розвиток онкологічних хвороб.

Пирій - містить речовини, сприяючі очищенню крові і поліпшенню обміну речовин. Відновлює сили організму і нормалізує сон.

Спирулина - за рахунок високого вмісту хлорофілу регулює в організмі обмін речовин, очищає кров, підвищує здатність уникнути кисневого голоду. Сприяє біосинтезу гемоглобіну, що дозволяє в короткий термін нормалізувати функцію кровотворних органів. Нормалізує діяльність нервової системи, проводить детоксикацію організму і тим самим попереджає старіння.

Спосіб застосування : застосовувати по 1 капсулі 3 рази в день. Запивати великою кількістю води.

Не містить глютену, лактози. Сертифіковане VEGAN.

Склад: Panmol®- B комплекс(вітаміни проростків киноа) (68,1%), гидроксипропилметилцеллюлоза, концентрат соку пирію* (5,4%), концентрат спирулины(5,4%), соєвий лецитин(4,9%), рослинна олія.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь