• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 0214

Обполіскувач для білизни Maxima Baby Aloe Vera 1 л змінна упаковка(990214)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Гігієнічний обполіскувач для білизни Sano Maxima Baby Aloe Vera розроблений спеціально для прання дитячого одягу і одягу для дорослих, що мають чутливу шкіру.

Sano Maxima Baby Aloe Vera поєднує 4 дії в одному засобі: пом'якшує, ароматизує, полегшує гладіння і чинить антибактеріальну дію. Приємний легкий і ніжний аромат зберігається упродовж довгого часу. Не містить ароматів. Чинить антистатичну дію. Містить екстракт алое віра.

Підходить для ручного і машинного прання. Рекомендований для прання в жорсткій воді. Перед застосуванням перелити вміст пакету в оригінальний контейнер.

Обполіскувач для білизни Sano Maxima Baby Aloe Vera був відмічений нагородою Ізраїльського Інституту Стандартів Platinum Mark.

Спосіб застосування :

  • Для машинного прання: залити 1 або 2(для додаткового пом'якшення) ковпачки з обполіскувачом в спеціальний відсік пральної машини(згідно інструкція виробника).
  • Для ручного прання: при останньому полосканні додати ½ або 1 ковпачок пом'якшувача на 5 літрів теплої води.

Не лити пом'якшувача прямо на білизну. Не змішувати з іншими засобами!

Об'єм: 1 л

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари