• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31198

Конструктор Бітлз 2933 деталей(31198)

Наразі товар відсутній

4 499,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Станьте частиною мистецтва з ЛЕГО
Конструювання - зайняття, яке захоплює з головою не лише дітей, але і дорослих. З'єднання маленьких кубиків в цілісну конструкцію відмінно розслабляє і заспокоює. Тому, спеціально для своїх дорослих фанатів компанія ЛЕГО створила лінійку, орієнтовану на повнолітніх.
Дайте волю творчості з серією LEGO Art. Набори лінійки є не просто захоплюючою іграшкою для дорослих, а серйозні арт-объекты, які ви можете створити своїми руками. У колекції ви знайдете зображення Мэрлин Монро, Marvel, The Beatles і Star Wars. Збирайте портрети героїв з маленьких елементів, міняйте колірні рішення і схеми, доповнюйте свої картини.

Набор для справжнього фаната The Beatles
Зберіть 1 з 4 художніх портретів вашого коханого Битла, будь то Джон Леннон, Пол Маккартни, Джордж Харрисон або Ринго Старр, за допомогою цього набору з 2 933 елементів. Інструкція в наборі покаже вам деталізовані схеми створення портретів усіх чотирьох учасників групи. При складанні слухайте підкаст, який входить в комплектацію набору. Створюйте свій шедевр і дізнавайтеся історії і несподівані подробиці про групу. Завершіть складання підписом "Біттлз" і розмістите її на стіні або полиці.
Портрет виконаний у вигляді картини площею 40 сантиметрів квадрантних. Минималистичная чорна рамка з плоских кубиків ЛЕГО вдало підкреслює вміст.

Відмінна игрушка-антистресс
Відволікніться від робочих буднів і зануртеся в створення особливого об'єкту. Робота з дрібними деталями розслабляє, робить вас більше зосередженими і відволікає від рутинних справ. Результат роботи вас порадує - адже готову картину можна повісити на стіну, або прикрасити нею полицю. Цей яскравий об'єкт увага кожного вашого гостя і вигідно прикрасить будь-який інтер'єр.
Необов'язково бути художником, щоб створити картину з кумиром. Зберіть колекцію зображень усіх чотирьох учасників групи The Beatles. Вона стане головною арт об'єктом у вашому будинку.

Загальні характеристики набору
1. Складається з 2933 різноколірних деталей.
2. Готова картина має площу 40 квадратних сантиметрів.
3. Підкаст в наборі дозволить повністю зануриться в складання і дізнатися цікаві факти про групу Битлс.
4. Відмінний подарунок на День народження, Новий рік, або інше свято.
5. Орієнтований на аудиторію 18+

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари