• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 951185

Антивікове молочко для обличчя ZETTOC Re - Cept Skin Premium Milk, 140 мл(4582118951185)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія японської косметики Zettoc Re - Cept Premium Skin - це мікс ефективних антивікових премиум-ингредиентов за розумною ціною.

До складу кожного продукту антивікової поживної серії Zettoc Re - Cept Premium Skin входять

  • легендарний anti - age пептид EGF, за відкриття супер-anti - age ефекту якого фахівці були нагороджені Нобелівською премією. Що входять до його складу 53 корисні амино-кислоты забезпечують шкірі молодість, свіжість і прекрасний зовнішній вигляд.
  • наноколаген і супер-гіалуронова кислота - прекрасно зволожують і підтримують в чудовому стані поверхневі і глибокі шари шкіри, даруючи їй молоду еластичність, пружність і оптимальний рівень зволоженості.
  • 100 %ный екстракт плаценти і ретинол - підтримують метаболізм клітин шкіри, а також стимулюють вироблення колагену в глибоких шарах шкіри. Екстракт плаценти прекрасно проникає в шкіру і чинить потужну енергетичну дію, стимулюючи усі необхідні процеси життєдіяльності клітин, їх метаболізм і регенерацію. Ретинол дарує шкірі молоду яскравість і сяйво.

Молочко для обличчя Zettoc Re - Cept Premium Skin інтенсивно зволожує шкіру і відновлює шкіру на клітинному рівні, попереджаючи в'янення, обезводнення і послаблення шкіри.

Молочко насичує шкіру поживними речовинами і захищає її від від агресивних дій зовнішнього середовища впродовж 12-24 годин. Ретинол в складі покращує кровообіги, зміцнює капіляри, прискорює ділення клітинної тканини.

Мікс основних інгредієнтів молочка для обличчя Zettoc Re - Cept Premium Skin підвищує швидкість усіх гноблених фізіологічних процесів, що сповільнюються з часом, в шкірі, що подовжує молодість шкіри на довгі роки. Висока концентрація корисних компонентів діє досить швидко - і вже через 10-14 днів регулярного застосування засобів серії Zettoc Re - Cept Premium Skin Ви помітите, що Ваша шкіра виглядає підтягнутий, пружною, свіжіше. Текстура і тон шкіри вирівнюється, розгладжуються мімічні зморшки.

Молочко для обличчя Zettoc Re - Cept Premium Skin не містить у своєму складі спирт, парабены або які-небудь інші агресивні хімічні речовини. Це виключає негативні побічні явища від застосування засобів серії і залежність і / або зворотний ефект по закінченню застосування.

Ритуал застосування : нанести невелику кількість молочка на шкіру обличчя і шиї розподіляючи по масажних лініях.

Тип шкіри: для усіх типів шкіри для віку від 30 років(залежно від інтенсивності проявів ознак в'янення шкіри).

Підходить, у тому числі, для шкіри біля очей.

Об'єм: 140 мл

Склад: вода, Бутилен гліколь, гліцерин, дипропилен гліколь, пантенол гліколь, Peg - 60, гідроліз еластин, гідроліз колаген, ферментні екстракти, касторова олія.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь