• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1853

Матрац в ліжечко ACTIVE LEN 140х70х14(1853)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Матрац в ліжечко VIALL ACTIVE LEN

Здорова і активна дитина - це щастя для батьків. Ось чому важливо потурбується про те, щоб малюка з перших днів оточували тільки екологічні матеріали, сприяючі його здоровому і гармонійному розвитку.

Матрац в ліжечко VIALL ACTIVE LEN - в першу чергу вибір розумних батьків. Адже саме ця модель поєднує в собі максимум якостей і переваг, подарованих самою природою!

Внутрішня частина матраца VIALL ACTIVE LEN має чотири шари: Кокос - Пенополиуретан - Кокос - Льон. Саме у цьому поєднанні криється максимальна користь для здоров'я дитини.

Кокосова койра

Натуральні волокна, склеєні між собою натуральним природним латексом(соком каучукового дерева з екологічно чистих районів Південної Америки). Саме кокосовий прошарок забезпечує абсолютно рівну поверхню дитячого матраца і необхідну для правильного положення хребта жорсткість. Вона не викликає алергію, стійка до підвищеної вологості, має антибактеріальні властивості і абсолютно не схильна до деформації.

Пенополиуретан

Пористий шар матраца, який з одного боку "запам'ятовує" усі вигини тіла, а з іншої - забезпечує рівномірний тиск на усі відділи хребта, що украй важливо для формування осанки. Піна добре пропускає повітря і не затримує вологу, забезпечуючи правильну вентиляцію самого матраца і, що саме головне - комфортний мікроклімат під час солодкого дитячого сну.

Льняне волокно

Натуральний льон - найбільша перевага матраца VIALL ACTIVE LEN ми залишили наостанок. Саме шар з натурального льняного волокна дарує цьому матрацу унікальні властивості і якості, а саме:

· Лен має бактерицидні властивості і сприяє загоєнню будь-яких роздратувань і ушкоджень на шкірі малюка : опіків, подряпин, садн, а також знижує алергічні реакції і роздратування.

· Висока гігроскопічність льону - ще один великий плюс. Якщо малюкові жарко, льон швидко вбере зайву вологу і також швидко висохне, забезпечивши сухість, комфорт і правильний теплообмін дитині.

· Льняні волокна не накопичують статичну електрику(не електризуються).

· Це повністю натуральний природний матеріал, що дарує виняткову користь дитячому здоров'ю.

І якщо ви бажаєте купити матрац в ліжечко, який стане не просто необхідністю, а дійсно якісною і корисною для дитини купівлею,матрац VIALL ACTIVE LEN - це найвірніший вибір!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари