• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1830

Матрац дитячий BabySleep LITE 120*60*12(1830)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Матрац в дитяче ліжечко BabySleep LITE

Вибираючи матрац в дитяче ліжечко, украй важливо підійти до питання з усією скрупульозністю, щоб не упустити анінайменшої деталі. Спочатку уві сні малюк проводить велику частину часу і важливий купити дитячий матрац, який відповідатиме усім вимогам безпеки і навіть користі для здоров'я дитини. Матрац в дитяче ліжечко BabySleep LITE- одна з найпопулярніших моделей. Внутрішня частина матраца виконана з пенополиуретана, зовні - чохол з жаккарда на блискавці для практичності і зручності. Але основною особливістю цієї моделі є те, що коштує цей дитячий матрацнедорого, але в те ж поєднує в собі безліч переваг :

· Пенополиуретан - це гіпоалергенний матеріал, який не містить токсичних речовин і по усіх тестуваннях підходить для використання з народження.

· Цей наповнювач не є сприятливим середовищем для життєдіяльності бактерій, грибків і кліщів.

· Наповнювач ідеально повторює вигини тіла дитини, чинячи необхідний зворотний тиск(ортопедичний ефект) на хребет малюка. При цьому, пенополиуретан має середню жорсткість, не "злежується" і швидко відновлює первинну рівну поверхню, служачи дитячому здоров'ю не один рік.

· Придбаваючи матрац в дитяче ліжечко, варто також звернути увагу на практичність. BabySleep LITE не вбирає вологу і запахи, а знімний чохол легко чиститься.

· Високі вентиляційні здібності матеріалів цієї моделі забезпечують ідеальний мікроклімат під час сну дитини і украй важливі в теплу пору року. Але взимку такий матрац накопичує і утримує тепло, даруючи відчуття комфорту і затишку.

Вибираючи дитячий матрац BabySleep LITE від нашої компанії - ви вибираєте якість, надійність і високий сервіс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари