• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 8002698

Матрац Biogreenfirst 64*124(8002698)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Цей матрац був ретельно продуманий, щоб сон вашої дитини був солодким і міцним.
Зовнішнє покриття(зроблено з високим вмістом целюлозних волокон евкаліптового дерева) було розроблене, щоб забезпечити ефективний захист від пилових кліщів, - це інноваційна тканина з просоченням екстрактами ефірних олій лаванди, лимона і евкаліпта. Такий повністю натуральний склад не містить ніяких хімічних інгредієнтів. Основною активною речовиною є Geraniol, рослинний екстракт, був ідентифікований в якості харчової добавки з боку ВООЗ і ФАО, він відповідає Європейській директиві 98/8/CE на біоциди​​. Крім того, матраци Greenfirst® були дуже високо оцінені по градації ОЭСР(Організації економічного співробітництва і розвитку), пройшовши ряд випробувань. Це екологічно-чистий продукт, що підтверджено сертифікатом на текстильну продукцію ® Oeko - Tex Standard 100.
Про ефективність Greenfirst® свідчить декілька тестів тканини, які показали, що 65% кліщів можуть бути знищені впродовж 8 днів, 100% - через 6 тижнів. Крім того, за даними дослідження, проведеного в лабораторії IDEA(Інститут дерматології) Greenfirst® довів свою гипоаллергенность для шкіри.

  • Повністю знімний чохол на блискавці, ручне прання або машинне прання при 30° C.
  • Лікувальний ефект Greenfirst® залишається навіть після багатьох домашніх прань(за належних умов використання).
  • Внутрішня частина матраца складається з 3 різних шарів, з відмітними особливостями: центральна частина виготовлена ​​з прогумованого кокосового волокна, один шар поліуретанової піни Waterlily, і один шар з полімерної піни.

Прогумоване кокосове волокно зроблене, по суті, з рослинних волокон, витягнутих із зовнішньої оболонки кокосових горіхів. Ці волокна переробляються в нитки, сполучені разом натуральним латексом. Отриману в результаті суміш потім вулканізують, щоб додати більше еластичності і міцності кінцевому продукту. Прогумоване кокосове волокно - це екологічно чистий матеріал; дихаючий, але помірно жорсткий для забезпечення здорової осанки під час сну.

Waterlily - це пенополиуретан нового покоління, чия внутрішня структура утворена за допомогою крихітних сполучних клітин, які дозволяють повітрю вільно циркулювати : така висока повітропроникність дозволяє зберігати ідеальну температуру, запобігаючи освіті кліщів і, як наслідок, алергії. Крім того, його особлива структура робить його еластичним, що забезпечує підтримку різних частин тіла впродовж тривалого часу. Він робиться за допомогою води як піноутворювача, тому є передовим рішенням в області охорони довкілля(Визнане Агенством США з довкілля(EPA) охорони).

Полімерна в'язкопружна піна є інноваційним видом пенополиуретана. Цей матеріал пристосовується до температури і будови тіла дитини, стаючи м'якше в тепліших місцях і твердіше в холодних зонах, забезпечує ідеальний розподіл ваги дитини для повноцінного відпочинку.
Матрац відповідає наступним регламентам і вимогам : UNI 11036 : 2003, EN 597-1 : 1994, BS 4578 : 1970, BS 7177 : 2008, ISO 14184-1 : 2011.

Основні характеристики:

  • Покриття - Еластична тканина з лікувальним ефектом Greenfirst®
  • Наповнення - Прогумоване кокосове волокно, поліуретанові піни різного складу
  • Розмір 64 x 124 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари