• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 649647

Очисник скла 500мл(4820189760276)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дуже важливо підтримувати скляні поверхні авто в чистому вигляді, оскільки вони забезпечують видимість в процесі руху авто.
Очисник Ledocool 500мл - засіб, який ефективно справляється з очищенням скляних поверхонь авто від свіжих і старих забруднень.

У своєму складі засіб містить спирт, це дозволяє йому швидше і якісно справляється з очищенням, в процесі дії очисник не залишає розлучень, а також має хороший аромат.
Ефективно видаляє такі забруднення як жирові плями, бруд, сліди від комах і так далі
Сам очисник Ledocool виконаний у вигляді флакона з розпилювачем, містить очищаючий засіб об'ємом 500 мл
Завдяки своїй невеликій, компактній формі він легко поміститься у будь-якому зручному місці салону авто, але його наявність є обов'язковою для своєчасного очищення скляних поверхонь авто.

Спосіб застосування засобу дуже простий: спочатку оброблювану поверхню треба омити від забруднень, а потім висушити. Нанести засіб з відстані 15-20 см на скляну поверхню і протерти її за допомогою тканини або губки.

Цей очисник відрізняється швидкодією, вже через декілька хвилин Ви можете спостерігати результат його роботи.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь