• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 044687

Каша молочна Мультизлакова з печивом 8+ 225 г(5900852044687)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Каша молочна Nutrilon Мультизлакова з печивом 8+

Допомагає поліпшити травлення малюка і забезпечує необхідним для повноцінного зростання і розвитку. Без додавання барвників, консервантів і цукру.

Унікальний комплекс
Смачна каша Nutrilon містить запатентований комплекс Pronutra, розроблений експертами в області дитячого харчування. Комплекс Pronutra складається з унікальної формули пребиотиков GOS/FOS і комплексу з 11 вітамінів, мінералів і мікроелементів.

Запатентовані пребиотики GOS/FOS 9:1
Пребиотики GOS/FOS в оптимальному дозуванні 0.8 г/100 мл суміші, які входять до складу комплексу Pronutra, покращують травлення малюка і допомагають підтримати здорову мікрофлору його кишечника. Клінічно доведено, що саме ця формула пребиотиков зміцнює імунітет для захисту від бактерій і вірусів.

11 вітамінів і мінералів
Збалансований набір з 11 вітамінів, мінералів і мікроелементів, що міститься в комплексі Pronutra, ретельно підібраний для повноцінного зростання і розвитку вашого малюка.

Ніжна текстура є найкращою для початку введення прикорму : вона легко засвоюється і поступово готує шлунок до нової їжі. Молочні каші Nutrilon - це каші з однієї або поєднання двох круп, які традиційно рекомендуються для введення прикорму.

Склад: Мука(пшенична цельнозерновая - 26.7%, спельтовая цельнозерновая - 0.6%, гречана, - 0.6%, рисова, - 0.6%, пшоняна цельнозерновая - 0.6%, житня цельнозерновая - 0.6%, вівсяна цельнозерновая - 0.6%) - 30.3%, сухе знежирене молоко - 28.5%, сухе здобне печиво(пшеничне борошно, олія, сухе знежирене молоко, розпушувач(гідрокарбонат амонія), регулятор кислотності(лимонна кислота)) - 15%, суміш рослинних олій (пальмове, рапсове, кокосове, високоолеиновое соняшникове, емульгатор (соєвий лецитин *) - 10.5%, суха демінералізована молочна сироватка - 10%, пребиотики (галактоолигосахариды - 4.66%, фруктоолигосахариды - 0.37%), комплекс мінеральних речовин і вітамінів. Містить глютен.

* Соєвий лецитин - речовина, яка виготовляється з сої і є транспортним засобом для доставки поживних речовин і вітамінів в клітини, а також сприяє нормальному функціонуванню нервової системи і діяльності мозкових клітин.

Спосіб приготування :

  • Перед приготуванням каші ретельно вимийте руки і переконайтеся, що посуд для приготування чистий.
  • Закип'ятіть 160 мл свіжій питної води і охолодите до 50 °С.
  • Додайте у воду 40 г каші (4-5 столових ложок), ретельно перемішайте - каша готова! Не варити!
  • Не варити!
  • Перш ніж дати кашу дитині, переконаєтеся, що температура каші + 36-37 °С.
Характеристики
Вид каші: Мультизлакова
Тип: молочна
Вік: 8+ m.
Вага: 225 g.
Країна реєстрації бренду: Польща

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари