• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1858.41.25

Парасолька риболовецька 120-230cm(1858.41.25)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Парасолька риболовецький Brain - це абсолютно необхідний аксесуар не лише рыболова-фидериста або карпятника, але і для кожного, хто проводить певну частину свого дозвілля на свіжому повітрі.

Тканина парасольки - нейлон високої міцності. Він оброблений водонепроникним просоченням і надійно захистить як від дощу будь-якої сили, так і від пекучого сонця. Забарвлення тканини камуфляж типу "осінній ліс".

Стійка парасольки - двох складена, телескопічна. Нижній її кінець загострений, що дозволяє легко і надійно фіксувати парасольку в грунті.

Матеріал стійки - дюралюміній. Конструкція стійки дозволяє регулювати висоту парасольки в діапазоні 120-230 см Крім того, у верхній частині стійки встановлено шарнірне з'єднання, яке дозволяє при необхідності фіксувати купол під 45 градусів відносно стійки.

Дуги парасольки також виконані з дюралюмінію високої жорсткості, що істотно зміцнює усю конструкцію.

У комплекті з парасолькою поставляється повнорозмірна анти-москітна сітка, яка кріпиться до куполу за допомогою двостороннього замку типу "блискавка".

Нижня частина спідниці фіксується до землі за допомогою металевих кілочків, якими так само комплектується парасолька.

Внутрішній діаметр куполу парасольки Brain - 220 см, що дозволяє при необхідності розмістити під ним цілих три крісла, або навіть дві коропові розкладачки.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари