• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60255401

Будильник "BOXX", термометр, чорний, 152x45x73 мм(60255401)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Будильник "BOXX" з функцією радіоконтроля часу можна легко і економічно заряджати за допомогою кабелю micro - USB - на ноутбуку, ПК або від акумулятора - точно так, як і ваш смартфон. Світлодіодний індикатор попереджає, коли батарея розряджена. Відповідний кабель для зарядки входить в комплект.

Керований по радіо годинник отримують час через сигнал DCF - 77. Це завжди дасть вам поточний час з точністю до секунди, а дата і день тижні з'являться без установки.

Ви можете встановити два різні часи спрацьовування будильника і вибрати, чи треба будильник активувати щодня, у буденні дні або тільки у вихідні. Функція повтору дозволяє прокинутися поступово.
Вбудований термометр вимірює температуру в приміщенні і забезпечує хороший клімат в спальні. Для комфортного сну температура в спальні не має бути вища 18 °C або нижче 16 °C.

Так що ви можете легко читати дисплей вночі, будильник має стриману і економічну світлодіодне підсвічування, яка може включатися автоматично в темряві за допомогою датчика освітленості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари