• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 500129

Суп-пюре із зеленими овочами і гречкою 190г. 7 мес(500129)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Овочеве пюре Gerber Суп-пюре із зеленими овочами і гречкою - це повноцінний обід, який забезпечує вашого малюка необхідною енергією і формує звичку до правильного харчування з раннього дитинства.

Пюре Суп-пюре із зеленими овочами і гречкою призначене для здорових дітей з 7 місяців. Густий крем-суп поєднує в собі брокколі і цукіні з брюссельською капустою і зеленим горошком. Інтенсивний зелений колір притягне увагу дитини, а додавання гречки допоможе у вивченні нових смаків.

Повноцінний обід для вашого малюка. Овочі є обов'язковою складовою збалансованого раціону малюка. Ніжна і однорідна консистенція. Щоденне споживання овочів сприяє формуванню звичок правильного харчування.

Ідеальним живленням для немовляти є молоко матері. ВОOЗ рекомендує виключно грудне вигодовування впродовж перших шести місяців життя і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Нестле підтримує цю рекомендацію. Проконсультуйтеся з лікарем, коли вводити в раціон Вашого малюка це пюре.

Готове до вживання. Перед вживанням перемішати.

Склад: вода питна, пастернак, брюссельська капуста(15%), брокколі(10%), кабачок(5%), зелений горошок(6%), борошно гречана цельнозерновая(3%), олія рапсова з низьким вмістом ерукової кислоти, пшеничні пластівці( 1%). Містить глютен.

Характеристики
Вид пюре: Овочеве пюре
Вік: 7 + m.
Вага: 190 g.
Країна реєстрації бренду: Польща

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари