• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 600693

Happy NEWBORN 1 (2-5 кг) 42 шт.(5900516600693)

6,58 грн в

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Bella Baby HAPPY NEWBORN - це підгузники для новонароджених вагою від 2 до 5 кг Оскільки вони розраховані на новонароджених малюків, попереду на поясі у них є спеціальний виріз для пупкової ранки. Він забезпечує постійний доступ повітря і сприяє її швидкому підсиханню і загоєнню.
Підгузники мають спеціальну систему раннього відходу Early Care System. Вона складається з таких важливих характеристик як м'якість, делікатність і попередження роздратувань і попрілостей на ніжній шкірі малюка.
Внутрішній всмоктуючий шар підгузника покритий нетканим матеріалом Premium Dry, що складається з мікроворонок і завдяки цьому добре всмоктуючим і мочу, і рідке випорожнення.
Зовнішній шар зроблений з ніжного паропропускающего матеріалу Extra soft, який забезпечує вільну циркуляцію повітря шкірі малюка, і є м'яким і приємним на дотик.
Індикатор вологості, змінюючи колір, вказує на необхідність зміни підгузника і допомагає зберегти шкіру Вашої дитини сухою.
Еластичні вологонепроникні борти, розташовані навколо ніжок, надійно утримують вміст усередині підгузника і запобігають бічним протіканням.
Надійну фіксацію забезпечують міцні липучки. Правильно закріпити липучки допомагають симетричні картинки на передній частині підгузника.
Підгузники Bella Baby Happy безпечні і гипоаллергенны: вони не містять латексу і хлору, протестовані дерматологами. Екстракт зеленого чаю має протизапальну і антисептичну дію, а також призупиняє розвиток неприємних запахів.

Характеристики
Розмір підгузків: 1 розмір (NB)
Стать: універсальний
Тип: підгузники
Допустима вага: 2-5 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари