• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 083414

Підгузники Libero Comfort 6(13-20 кг) 70 шт.(083414)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Підгузники Libero Comfort(Ліберо Комфорт)- найеластичніші підгузники Libero.

Секрет нових дитячих підгузників від Libero - у боковинках, що тягнуться. Вони стали набагато ширше, так що тепер батькам набагато зручніше розстібатиме і застібатиме памперс, а малюк почуватиме себе набагато комфортніше. Крім того, боковики, що тягнуться, і еластичний поясочок FreeFlex забезпечують щільніше прилягання підгузника, тим самим перешкоджають його протіканню.

М'який верхній шар і мікроскопічні отвори для циркуляції повітря дозволяють шкірі дитини дихати, зберігаючи її сухою і здоровою.

У підгузників Libero Comfort(Ліберо Комфорт) з'явився унікальний індикатор, зроблений у вигляді зручного кольорового поясочка. Він сам підкаже Вам, коли пора переходити до наступного розміру. Все просто: якщо застібки підгузника, надітого на дитину, знаходяться на яскравому секторі по центру - це саме той розмір, який підходить крихітці. Як тільки застібки фіксуються на світлішому колірному секторі поясочка - пора переходити до наступного розміру!

Еластичний поясочок ззаду, застібки, що тягнуться, і м'які резиночки навколо ніжок дозволяють надійно фіксувати підгузник, абсолютно не утрудняючи рухів крихітки. А завужені спереду і ззаду боковинки допомагають йому прекрасно сидіти, ідеально повторюючи фігурку малюка.

Дитячі підгузники Libero Comfort(Ліберо Комфорт) надійно захистять вашого малюка від протікань під час активних ігор і нічного сну. Унікальна витиснена поверхня DryTechТМ вмить вбирає вологу і утримує її усередині.

Основні характеристики:

  • еластичний поясочок FreeFlex
  • м'який верхній шар
  • мікроскопічні отвори для циркуляції повітря
Характеристики
Розмір підгузків: 6 розмір (XXL)
Стать: універсальний
Серія(якщо є): Comfort
Тип: підгузники
Допустима вага: 13-20кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари