• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6059

Дитяча пісочниця 24

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Дитяча пісочниця 24

Висота145 см
Ширина145 см
Довга140 см
МатеріалСосна
Гарантія12 місяців
КолірКольоровий
ВиробникSportBaby

Яскрава, різноколірна, зручна і містка дитяча пісочниця 24 прикрасить дитячий майданчик вашого заміського будинку або дачі, і стане улюбленим місцем відпочинку ваших дітей.
У її продуманій до дрібниць класичній конструкції немає нічого зайвого, а родзинкою виробу є похилий регульований дах тенту, наявність який важко переоцінити. У жару вона убереже вашу дитину від перегрівання, а вночі захистить пісок від забруднень тваринами.
Під зручним навісом, в сухому і чистому піску ваш малюк із задоволенням довго гратиме на свіжому повітрі. Він зможе ліпити "паски" і фігурки з піску різних форм і розмірів, малювати, будувати всілякі будиночки і вежі, тим самим розвиваючи фантазію і творчі завдатки, зміцнюючи моторику ручок і координацію рухів.
А якщо у вашій сім'ї декілька дітей, їх спільні ігри в пісочниці допоможуть навчитися ладнати один з одним і домовлятися.
Корисні для малюків і спільні ігри з батьками. Дитяча пісочниця 24 створить вам для цього усі необхідні умови!
Відповідність Госту
Дитяча пісочниця 24 розроблена і виконана провідними фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до сучасних європейських стандартів і відповідає високим вимогам Госту.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений з натуральної дерева - сосни, вирощеної в екологічно чистих районах України і висушеної на власному виробництві компанії "SportBaby".
Деталі дитячої пісочниці 24 відшліфовані до ідеальної гладкості і покриті антисептичним лаком і сертифікованою водостійкою фарбою, що допомагає уберегти їх від гниття, грибка і негативної дії довкілля.
Комплектація товару
У комплектацію дитячої пісочниці 24 входять:
основа з вертикальними різноколірними бортами і горизонтальною дерев'яною планкою для сидіння, покритою лаком;
дерев'яна стійка з механізмом для регулювання висоти і кута нахилу даху;
двосторонній дах тенту, закріплений на дерев'яних планках.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари