• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 8967

Подушка для вагітних і годування "Кольорові совушки"(8967)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Велика подушка є эрономичной подушкою у вигляді букви З, яка надає підтримку Вашому тілу під час вагітності. Хоча не лише вагітна може нею користуватися. Подушка для годування ребенкаразработанна спеціально для того, щоб обійняти Ваше тіло з голови до п'ят.
Вона допоможе Вам знайти оптимальне положення для сну, а також надасть зручну підтримку під час відпочинку. Зменшить тиск плоду на хребет, усуне больові відчуття в області попереку. На щільно набитій подушці можна полежати вниз животом-это набагато зручніше за "колінно-ліктьову позу". Зігніть подушку і покладіть згори свої втомлені, і можливо, набряклі ножки-настолько комфортно і тепло Вашим ногам ще не було. Не бійтеся експериментувати. Почніть користуватися подушкою, не відмовляйте собі і малюкові в задоволенні!
Використання подушки під час годування:
Ми усі знаємо, що від положення матусі під час годування залежить наскільки легко і вільно молочко поступатиме в рот. Багато жінок говорять - нічого потерплю(якщо затекла спина або руки від тривалого годування), головне щоб малюкові було добре. АЛЕ ОСЬ ТУТ НАЙГОЛОВНІША ПОМИЛКА! Якщо мама затиснута, терпить біль при годуванні від того, що не змогла добре влаштується, то і малюк переживає приблизно ті ж самі почуття; йому незатишно, він капризує, турбується. Невже все так погано !?! Звичайно немає! Адже багато людей живуть і працюють для того, щоб полегшити і поліпшити період вагітності і годування! Від всього треба отримувати задоволення!
Для годування можна використати різні пози:
1. Класика - широка частина подушки розташовується перед животом мами. Малюка укладають на бік, щоб животик крихти упирався в мамин живіт. Можна покласти і на спинку, але при годуванні мама притримує голівку малюка, щоб він не крутився. За рахунок висоти подушки рот малюка якраз навпроти соска, це дозволить мамі правильно прикласти крихітку до грудей.
2. З-під руки - для годування в цій позі вам знадобиться перемістити широку частину подушки на бік і покласти туди малюка, знову таки на бік, а мама фіксуватиме голівку карапуза. Ця позиція хороша для навчання діток правильному прикладанню. Ця ж поза є профілактикою застоїв в області пахви. Тому добре, щоб мама хоч раз на день годувала малюка таким чином.
Істотний момент! Поза "з-під руки" зручна тільки тоді, коли малюк лежить на рівні грудей, що і дозволяє зробити подушка для годування. Якщо малюк виявляється нижче, то мамі доведеться нахилятися до нього і спина почне втомлюватися.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь