• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 150293

Покришка безкамерна Trail King ShieldWall, 27.5 x 2.20, чорна, доладна(4019238797619

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Continental Trail King ShieldWall - більше старша модель покришки для эндуро і all mountain райдеров. Завдяки об'ємному каркасу і високому зчепленню з грунтами за рахунок гірського протектора, ідеальна для двухподвесов з ходом амортизації від 140 мм і вище.

Безліч дрібних шпильок гарантують максимальну стійкість на каменях і землі, а безліч антипрокольных технологій захищають гуму від зовнішніх ушкоджень.

Кевларовый фолдинговый корд встановлений в шину дозволить складати покришку у декілька разів для економії місця, а позначка "TL" означає що її можна використати безкамерний.

Технічні характеристики:

  • Розміри: 27.5 X 2.20;
  • Ширина: 55 мм;
  • ETRTO: 55 - 584;
  • Тип протектора : Внедорожный;
  • Щільність плетіння корду : 3/180 TPI;
  • Робочий тиск: 44-58 PSI;
  • Вес: 760 г

Особливості:

  • Ідеальна для эндуро і даунхилла;
  • Безкамерне використання;
  • Гнучкий корд, завдяки чому покришку можна складати

Технології:

Tubeless Ready - розроблена спеціально для сектора гірських велосипедів, додатковий захисний антипрокольный шар, який повністю охоплює обидва борти шини, робить каркас міцним і максимально стійким до ушкоджень від проникнення сторонніх предметів. При цьому виготовлені за цією технологією покришки можна використати безкамерний.

Shieldwall system - поєднує в собі оптимальний захист від проколів і низький опір коченню при невеликій вазі. Це стало можливим завдяки додатковому усебічному захисному шару від проколів, який складається з тонкої плетеної хрестовини. Це дає шині високу стійкість до зовнішніх ушкоджуючих чинників. Незважаючи на додатковий шар, гума має демпфуючі властивості і високу міру гнучкості, що дозволяє ідеально адаптуватися до поверхні. Для досягнення найкращих результатів при безкамерній установці, ми рекомендуємо використати новий герметик Continental RevoSealant.

Pure Grip Compound - заснована на з'єднаннях активованого діоксиду кремнію, ця технологія спочатку призначалася в якості компаунда з високими експлуатаційними характеристиками, але після інтенсивної розробки у відділі досліджень Continental і в Корбахе було розроблено нове вдосконалене з'єднання з чудовими зчепленням і прохідністю. Це гумова суміш, що дістала назву "Pure Grip", займає місце відразу за складом Black Chili і використовується як в дорожніх, так і в гірських велосипедних покришках. Незважаючи на відмінне зчеплення, компаунд міцний і зносостійкий. Такі шини робляться тільки на заводі Хэфэй в Азії.

Сумісність для E - Bikes - компанія спирається на більш ніж 100-річний досвід роботи з покришками для мопедів і мотоциклів. Все їх міські і треккинговые шини розраховані на стандартну швидкість, не менше 25 км / ч. Такі шини з маркіровкою E50 також сертифіковані для S - Pedelecs (преміальний клас електровелосипедів). Завдяки своїй високоякісній структурі, захист від проколів є украй високим, а опір коченню - низьким, це забезпечує захист від передчасного зносу, викликаного додатковою рушійною силою.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари