• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 69898

Дитяча чашка 360мл 12+мес Сіра(69898)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитяча чашка Twistshake(Твистшейк) 360 мл - прекрасно підходить малюкам від 1 року і старше. Яскрава і функціональна чашка для малюка допоможе підготуватися до питва з дорослої чашки.

Особливості дитячої чашки Twistshake(Твистшейк) 360 мл:

Носик чашки для малюка виконаний так, щоб малюк міг пристосуватися до питва і самостійно контролювати потік рідини. При цьому отвір чашки не настільки великий, щоб дитині було некомфортне пити. Дитяча чашка буде хорошою підмогою і для батьків, яким менше доведеться міняти облитий і забруднений одяг.

Об'єм чашки оптимальний для малюка і складає 360 мл Дитина не переїдає і може зручно перекусити на прогулянці.

Чашка для малюка виготовлена з екологічного і міцного пластика, що дозволяє мити її як вручну, так і в посудомийній машині. Крім того, эгрономическая форма чашки зробить її зручною для дитини, йому комфортно триматиме її в ручках.

Таку чашку можна використати. Як вдома, так і на прогулянці або в поїздці. Для того, щоб чашка була герметично закрита, передбачений щільний ковпачок для напувального отвору.

Крім того, в комплект з чашкою входить спеціальний подрібнювач для фруктів. Він дозволяє робити відмінні коктейлі буквально одним рухом руки. Для цього досить налити в чашку воду. Молоко або йогурт, додати фрукти або ягоди і просто збовтати. Такий вітамінний коктейль буде під силу зробити і самому малюкові.

Виробник: Twistshake(Твистшейк) Швеція.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари