• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25239

Прорезыватель для зубів "Розвиваючий кубик"(25239)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

У самому ранньому віці ваш малюк вимушений зіткнутися з першими неприємними відчуттями в області зубів. Цей біль з'являється, як тільки у малюка починають прорізатися перші молочні зубки. У цей період вашій дитині просто необхідно допомогти впоратися з чесанням і болем. На допомогу батькам приходить прорезыватель для зубів. На нашому сайті ви можете знайти найрізноманітніші прорезыватели. Проте, якщо ви хочете не просто полегшити відчуття дитини, але і посприяти його розвитку, зверніть увагу на розвиваючий кубик-прорезыватель.

Особливості іграшки :

  • Кубик виконаний в яскравих барвистих кольорах, що особливо привертатиме увагу дитини. Граючи, він вчитиметься розрізняти кольори і розвивати зорові навички.
  • Наявність багатьох елементів і різноманітність фактур допоможе малюкові розвивати тактильні навички і дрібну моторику рук.
  • Розвиваючий кубик-прорезыватель має на двох ребрах зручні прорезыватели, що складаються з декількох елементів поменше. У дитини буде можливість вибирати той, який йому більше сподобається.
  • Цей дитячий прорезыватель відрізняється наявністю повчальних елементів на кубику, серед яких букви і цифри. Таким чином, граючи, малюк розвиватиме пам'ять, вивчатиме букви і цифри.
  • Прорезыватель для зубів стане приємною і корисною іграшкою для вашого крихітки. Він зможе одночасно грати, вчитися і самостійно полегшувати больові відчуття.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари