• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 13696

Розвиваючий килимок Music Parade, двосторонній(13696)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Розвиваючий килимок Dwinguler Music Parade - радість дитини і спокійні посмішки батьків, які знають, що вчинили правильну купівлю, придбавши розвиваючу іграшку для свого чада.

Позитивні відгуки про килимок Music Parade Dwinguler від сімейств США, Австралії, Кореї, а тепер вже і України, стали можливими завдяки його вражаючим якостям.

Дитячий ігровий килимок Dwinguler - це безпечне, чисте і розважальне місце в куточку дитячої кімнати, а також дитсаду, поліклініці і інших інстанціях, де головним пріоритетом виступає здоровий і гармонійний розвиток дитини.

Виробники врахували підсвідоме бажання батьків усіх часів і народів забезпечити своєму молодшому поколінню комфортну безпеку : таким чином, ми маємо гладку і приємну на дотик нетоксичну поверхню з відмінною амортизацією ударів.

Крім того(і це важливо для батьків), матеріал килимка істотно полегшує його чищення.

Дозвольте дитині робити у своєму куточку все, що душа побажає.

Килимок Музичний парад представлений в цікавому дизайні, спрямованому на розвиток слухового і музичного сприйняття малюка. Зайняття на килимку розвиває тактильні відчуття, що, у свою чергу, сприяє правильному формуванню мовного апарату.

Малюк придбаває свої перші знання і уявлення про кольори, предмети і звуки в дуже захоплюючій і пізнавальній формі! Логічно і природно з'являється перше розуміння навколишнього світу, маленький фантазер росте творчою особою.

Зручність килимка полягає не лише в грамотно розробленому дизайні і поверхні. Він дуже компактний і мобільний.

За непотрібністю, килимок можна прибрати в кут(тим самим, залишивши іграшку завжди новою і цікавою), або згорнути і відправитися у будь-який момент на пікнік або в подорож.

При першій необхідності, коли терміново треба зайняти дитину або його друзів, в лічені секунди килимок можна розгорнути і подарувати малюкові багато цікавих хвилин.

Особливості дитячого ігрового килимка Music Parade :

  • ідеальний для підлогових поверхонь великої площі
  • не містить шкідливих речовин, руйнівників і важких металів
  • відповідає усім вимогам ГОСТ Р 50962-96
  • технологія виробництва сертифікована по ISO 9001-2008

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари