• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 221320

AirWheel. Електросамокат Z3T 162.8WH Black(6925611221320)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Просте складання
Ви можете скласти Airwheel Z3T всього за декілька секунд. У складеному стані електросамокат займає зовсім небагато місця, що буде украй зручно при його зберіганні і перевезенні.

Зручне управління швидкістю
Управління розгоном і гальмуванням електросамоката здійснюється за допомогою зручного курку. Подібна конструкція забезпечує можливість плавного прискорення і уповільнення.

Мультифункціональне кермо
На кермі самоката зібрані усі органи управління ім. Головна фара, індикатор батареї, дзвінок і важелі переднього і заднього гальма розташовані на кермі так, щоб вам було зручно ними користуватися.

Знімна батарея
Не витрачайте час на заміну батареї. Просто від'єднайте її і поставте нову.

USB порт для зарядки гаджетів
Завдяки USB порту, вбудованому в акумулятор електросамоката, ви завжди зможете зарядити свій телефон, планшет і інші пристрої.

Регульована рульова стійка
Регульована по висоті рульова стійка дозволить комфортно користуватися електросамокатом декільком членам сім'ї. Висоту рульової стійки можна збільшувати або зменшувати залежно від зростання того, що катається.

Доладні підніжки
Зручні підніжки з міцного пластика мають доладну конструкцію, що дозволяє скоротити розміри самоката в складеному стані.

Комфорт при їзді
Покриті спеціальним матеріалом, що перешкоджає ковзанню, підніжки самоката забезпечують стійке і комфортне положення райдеру під час руху.

Задній стоп-сигнал
Airwheel Z3T має яскравий інформативний стоп-сигнал, сконструйований з використанням світлодіодів. Це забезпечує додаткову безпеку при їзді на електросамокаті.

Подвійна система гальмування
Спільне використання заднього і переднього гальма дозволить збільшити ефективність вашого гальмування і сильно скоротити гальмівний шлях.

Додаток для смартфону
Зручне і просте налаштування різних параметрів самоката. Встановіть фірмове застосування собі на смартфон, з'єднайте його з Z3T по Bluetooth і настройте його так, як вам зручно.

Високоякісний акумулятор
Акумулятор Samsung великої місткості забезпечує достатній запас ходу електросамокату. Відрізняється швидкою зарядкою і тривалим терміном служби.

Комфорт на будь-яких покриттях
Ефективний передній амортизатор Airwheel Z3T значно знижує рівень передаваних вібрацій і забезпечує комфортну їзду по дорогах з будь-яким типом покриттів.

Вражаюче прискорення
Сучасний безколекторний електромотор Airwheel Z3T потужністю 350 Вт забезпечує упевнене рівне прискорення. За рахунок пониженого тертя він відрізняється меншим енергоспоживанням і безшумною роботою.

Захист від вологи
Захищене від вологи мотор-колесо і високе розташування акумулятора дозволять кататися на електросамокаті у будь-яку погоду, навіть під дощем.

Яскраві емоції
Привнесіть до свого життя нові яскраві враження від поїздок на електросамокаті Airwheel Z3T!

Характеристики
Тип: Електро

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари