• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код:

YVolution. Самокат YGlider KIWI Червоний (Y101258)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Y Glider Kiwi
Y Glider Kiwi - це новий, витончений і легкий триколісний дитячий самокат, виготовлений в трендовом дизайні з актуальною кольоровою гамою. Він поєднує в собі простоту і надійність конструкції, ергономіку і зручність експлуатації, а також приємні матеріали і травмобезопасниє рішення.
Основа конструкції - це надійна, міцна дека з покриттям, закругленими кутами і металевою основою. Саме вона дозволяє, навіть найменшим, недосвідченим користувачам бути в безпеці, і вбереже їх від можливого травмування.
Дека самоката Ультраширокий, завдяки чому дитина зможе розмістити на ній обидві ноги. Кермо самоката регулюється по висоті. Доступні три рівня регулювання: 575, 675 і 775 мм дозволяють використовувати самокат від 3 до 10 років.
Гріпси (рукоятки) зроблені з м'якої гуми з бічними обмежувачами, що захищають руки дитини під час катання. Розмір грипсами в цьому самокаті розроблявся з урахуванням комфорту для самих маленьких ручок.
Колеса виготовлені з PP матеріалу, вони світяться під час їзди завдяки LED-підсвічуванню. Розмір передніх - 120 мм, задніх - 70 мм. До того ж заднє колесо виконано широким для більшої устойчівості.Благодаря такому функціоналу YVolution Kiwi, напевно, кращий перший самокат дитини. Особливості:
Широка дека для двох стоп; надійна конструкція із закругленими кутами.
Регульований по висоті кермо. 3 положення: 575,675,775 мм.
Зносостійкі поліуретанові колеса з LED-підсвіткою.
Широке заднє колесо.
Ергономічне рукоятки для дитячих рук.
металическую підставу травмобезопасная дизайн із згладженими кутами. Характеристики: Розміри ДхШхВ: 545х260х575 + мм. Вага 2,9 кг Вік 3-8 років Максимальний рекомендований вага до 50 кг. Клас підшипників ABEC-5 Розмір коліс: Передні - 127х24мм., Задні - 75х42мм Гарантія 12 місяців. Розроблено в Ірландії.
Характеристики
Колір: червоний
Гарантія: 12 міс.
Вік: Від 3 років
Вага: 2,5 кг
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари